Haberler

Duayen Modacı Yıldırım Mayruk: Sokakta Şortlara Tepkim Var

Güncelleme:

Modacı Yıldırım Mayruk, defilesini tanıttığı esnada yaptığı "Sokakta şortlara tepki var. Yarısı meydanda kalçayla gezilmesi çok ters" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Modacı Yıldırım Mayruk 2019-2020 houte coutre koleksiyonunu, İstanbul Gümüşsuyu'ndaki atölyesinde defileyle tanıttı. Koleksiyonu tanıttıktan sonra açıklamalar yapan Mayruk, kadınların sokakta şort giymesiyle alakalı söyledikleriyle herkesi şaşırttı.

"SOKAKTA ŞORTLARA TEPKİ VAR"

Posta'da yer alan habere göre, Yıldırım Mayruk, gazetecilerin "Sokak modasını nasıl buluyorsunuz?" ve "Şimdiki yıldızlar şık mı?" şeklindeki iki soruya şu cevabı verdi: "Sokakta şortlara tepkim var. 18 milyonluk bir şehirde yarısı meydanda olan kalçayla gezilmesi çok ters. Oyuncuların tarzını da beğenmiyorum. Bizim zamanımızdaki şıklık bitti."

Duayen Modacı Yıldırım Mayruk: Sokakta Şortlara Tepkim Var

YILDIRIM MAYRUK KİMDİR?

Tasarımcı ve modacı Yıldırım Mayruk özellikle gelinlikler üzerine gerçekleştirdiği moda tasarımları ile tanınmaktadır. Bu alan Türkiye'de en iyi gelinlik modacısı olarak görülen Yıldırım Mayruk 1940 doğumludur. Bursa doğumlu Yıldırım Mayruk baba tarafından aslen Isparta, anne tarafından ise aslen Giresun Şebinkarahisar'lıdır.

Duayen Modacı Yıldırım Mayruk: Sokakta Şortlara Tepkim Var

Kaynak: Magazin

Yıldırım Mayruk Gümüşsuyu İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500

Yorumlar (40)

son:

eceli gelenler neden böyle giderayak saçma saçma yorumlar yaparlar, merak ediyorum :)

6
21
yanıtYanıtla
SON:

DYB :) SÖYLEMİM TECRÜBEYLE SABİTTİR. . BAK BU YIL ARAMIZDAN AYRILACAK BU MAYRUK, YAZ BİR KENARA :)

yanıt1
yanıt1
dr.hyd:

yo adam doğru diyor, giyinmek adab işidir, herkese çenet göstermek de ne?

19
0
yanıtYanıtla
..:

bu cümlelerin başına ''bence'' yazmayı öğreneceksiniz bir gün, siz öğrenmeseniz çocuklarınız öğrenecek. ve burası daha yaşanabilir hale gelecek.

yanıt0
yanıt0
isimsiz:

niye tepki çekiyor ki doğru söylemiş, popo göstermek ne zaman normalleşti

16
1
yanıtYanıtla
vgfgdfgd:

HAKLI ADAM MODACI AMA HAKLI

14
1
yanıtYanıtla
müslüman müteahhit:

benim kızızm tesettürlü ama makyaj yapıyor, yüzüne boya sürüyor, ruj sürüyor, dar şeyler giyiyor, defalarca uyardım dinlemiyor, allah ıslah etsin bu yeni nesil çok ahlaksız

8
3
yanıtYanıtla
Maksat:

Fitne amaciyla yazdıgın belli. Inandırıcı degil hikayen.

yanıt0
yanıt0
.:

Giyimle kuşamla ahlak ölçülmez. Davranışlarla insalıkla ölçülür. Sizde bunu anlayacak beyin nerede

yanıt1
yanıt4
master yoda:

adam haklı helal olsun

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title