Haberler

Diyarbakır: Türk Telekom Lig A

Diyarbakıspor'da Kulüp Başkanlığına Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Aydın Seçildi.

Diyarbakıspor'da kulüp başkanlığına Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Aydın seçildi.

Bir türlü yönetimini belirleyemeyen Diyarbakırspor, 3 ay sonra nihayet yönetimini seçti. 2 liste halinde gidilen seçimlerde Ahmet Aydın'ın listesi seçilirken, Diyarbakırlı işkadını Ferda Cemiloğlu'nun listesi de 1 oy aldı. Aymet Aydın başkanlığındaki yönetim kurulunda İslam Çetin, Nihat Üstündağ, Kenan Şengül, Murat Haspolat, Fetin Rüştü Yıldız ve Namık Kubat isimleri yer aldı.

Kongrede bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Erol Özer, "Biz daima Diyarbakırspor'un yanındayız. Bugüne kadar elimizden gelen yardımı yaptık. Bizim yönetime seçilmemiz söz konusu olamaz. Ciddi bir yönetim olduğu zaman hemen devredilecektir. Seçilen yönetimin hizmetin en iyisini yapacağından eminiz. Önemli olan Diyarbakırspor'un başarılı olmasıdır" dedi.

Kongrede başkanlığa aday olan Diyarbakırlı işkadını Ferda Cemiloğlu ise, "Diyarbakırspor'a gerçekten taliptim; ama şartları oluşturmadılar. Benim ailem, 1968 yılında Diyarbakırspor'u kurdu. Şimdi Diyarbakırspor'un üyesi değilim diye başkan olamıyorum. Halbuki, çok ciddi bir yönetim oluşturmuştuk. Böyle bir kongre görmedim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title