Haberler

Diyarbakır'da intihar girişimini sosyal medyada canlı yayınladılar

Güncelleme:

Diyarbakır'da psikolojik tedavi gören adam, yön tabelasına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polis müdürünün iknasıyla şahıs ikna edilerek aşağı indirilirken, çevrede toplananların olayı cep telefonu ile sosyal medyada canlı yayınlaması dikkat çekti.

Diyarbakır'da psikolojik sorunları olan adam intihar girişiminde bulunurken, vatandaşların olay anını sosyal medya hesaplarından canlı yayınlaması dikkat çekti.

POLİS MÜDÜRÜ İKNA ETMEK İÇİN BİR SAAT UĞRAŞTI

Kayapınar ilçesi Kaypınar Caddesi'nde, psikolojik sorunları bulunan ve aklı dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Hasan İ., araçlara yön gösteren tabelanın üstüne çıkarak intihar girişiminde bulundu. Hasan İ., 1 saat boyunca polis müdürünün iknası sonucundan, yön tabelasından aşağı indirilerek ambulansa bindirilirken, çevredekilerin intihar girişimini cep telefonu ile canlı yayınlaması dikkat çekti. Hasan İ., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Diyarbakır Haberler

500

Yorumlar (16)

DİKKATTT:

ben olsam hazır hepsi orda toplanmışken herkesin elindeki ona girsin derdim

4
0
yanıtYanıtla
blue ivy:

Allah yardimcisi olsun zor gercekten bi anlik herseyi yapabilir.sosyal medya manyaklarida kendilerine eglence cikariyo bu sekil soytarilar

4
0
yanıtYanıtla
tret:

telefona çekmeyip ne yapsalardı peki?

0
3
yanıtYanıtla
GÜYA BUNALIMDA PSİKOLOJİ BOZUK:

İNTİHAR ETMEK İSTEYEN ÇIKTIĞI AN ATAR KENDİNİ ŞOV BUNLAR KESİN BİR İŞ BULMA İÇİN VEYA FARKLI SIKINTISI VARDI İLGİYİ ÇEKTİ İŞİNİ HALLETTİRECEK, ,

1
1
yanıtYanıtla
DİKKATTT:

tabelaya çıkmak dağa çıkmaktan iyidir

1
1
yanıtYanıtla
poyraz49:

Ahlaksızlık, vicdansızlık ve sonra dan görme bu olsa gerek. . .

2
0
yanıtYanıtla
??:

hangisi hasta ??

2
0
yanıtYanıtla
Bir Zamanlar Anadolu:

Nasıl bir ruh hastası topluma dönüştü bu ülke, ölüye diriye ne bulursa canlı yayın fotoğraf derdine düşen cani,sadist,ruh hastası insan müsveddeleri!

1
0
yanıtYanıtla
Bir Zamanlar Anadolu:

Bu sadist,cani ruhlular o adamla dalga geçiyor, uygar ve medeni toplumlarda bu embesilleri haber yapıp dalga geçiyor!

1
0
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

Eğitim şart,bunları görünce ben utanıyorum.

yanıt1
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title