Haberler

Zabıtanın Dikkati Yaşlı Dilencinin Zulasını Ortaya Çıkardı

Güncelleme:

Samsun'da dilencilere yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 81 yaşındaki dilencinin ayakkabısının içinden 350 TL çıktı. Zabıtanın dikkati sonrası yakayı ele veren dilenci, "350 lirayı 3-4 günde topladım. Paralar üstümden düşüyor diye bütünleyip, ayakkabıya sakladım." dedi.

Samsun'da dilencilere yönelik yapılan operasyonda bir dilencinin ayakkabısındaki özel yere sakladığı 350 TL'ye el konuldu.

20 DİLENCİ SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı koordinesinde İl Göç İdaresi ve İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ve Yabancılar Şubesi ekipleri cuma namazı çıkışında dilencilere yönelik ortak bir operasyon düzenledi. Samsun merkezinde dilenen yerli ve yabancı şahıslar üzerinde yapılan dilenci operasyonunda 8'i çocuk 14 yerli, 6 da yabancı toplam 20 dilenciyi suçüstü yakalandı. Suçüstü yakalanan dilenciler dilenci toplama merkezine götürülerek üst araması yapıldı.

AYAKKABININ İÇİNDEN 350 TL ÇIKTI

Dilenci toplama merkezinde yapılan üst araması sırasında 81 yaşındaki dilenci Niyazi Ç., tuvalete gitmek için izin istedi. Tuvalete gideceği sırada durumdan şüphelenen zabıta ekipleri, Niyazi Ç.'nin üstünü aradı. Yaşlı dilencinin üst aramasında 25 TL bozuk para çıktı. Zabıta ekipleri, şüpheli hareketlerin devam etmesinin ardından Niyazi Ç.'nin ayakkabısının içine baktı. Yapılan aramada Niyazi Ç.'nin ayakkabısına zulaladığı 350 TL daha ortaya çıktı.

"DAHA DA BÖYLE İŞLER YAPMAYACAĞIM"

Ayakkabısına sakladığı paraların bulunmasından sonra konuşan yaşlı dilenci Niyazi Ç., "350 lirayı 3-4 günde topladım. Paralar üstümden düşüyor diye bütünleyip, ayakkabıya sakladım. Zaten gözlerim görmüyor. Daha da böyle işler yapmayacağım" dedi.

Yapılan üst aramasının ardından dilencilerin üstünden toplam 423 TL para çıktı. Dilenciler daha sonra ilgili birimlere teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zabıta Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (17)

mert:

bari ayakkabı kutusuna koysydın bu yöntem daha önce denenmişti

12
3
yanıtYanıtla
cebraıl:

sıkıntın nesenın

yanıt0
yanıt0
Muro 1:

DILENCILIK BU ZAMANDA EN FAZLA SERMAYE YAPAN GURU PARA

14
0
yanıtYanıtla
hakan:

dilencilere para verenler dilenciye acıdığı içinmi veriyor sanki dua etsinde başıma bir iş gelmesin diye veriyor o yüzden bu sektör bitmez karşılıklı çıkar var

12
0
yanıtYanıtla
enayiler sağolsun:

cezası ne? ver bakayım 30 . 000 tl ceza ne oluyor

8
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

DERNEK KURUN HAKLARINIZI SAVUNUN, O DA BİR MESLEK KOLU. . . HAYIR YAPMAK KALKMADIĞI SÜRECEBU İŞLER DURMAZ. . .

5
2
yanıtYanıtla
GURTBETTÇİ:

biraz küçük yazaydın iyi olurdu. boş yazdın da. . o bakımdan boş

yanıt0
yanıt0
tanımı yapılmayan fiil suç sayılamaz:

Kanunda tanımlanmayan fiil ve davranışlardan hiç kimse yargılanamaz. . Zabıtanın yaptığı zulüm ve rencide etmektir. .

5
2
yanıtYanıtla
red:

çalışmaya gücü yettiği halde dilenciliği meslek haline getirenler dünyanın en asalak insanlarıdır

5
1
yanıtYanıtla
İSOMAX:

Ben artık hiçbir dilenciye para vermiyorum. Geçen gün dilenmeye gelen kadını takip ettim önce markete gitti kendine güzel bir karışık tost yaptırdı sonra yanına birde kutu meşrubat açtı , en tuhafı cebinden bir telefon çıkardı şu meşhur markadan merdiven basamağına oturdu sosyal medyada dolaşmaya başladı :)

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title