Haberler

Dijital Kağıt Bayi Toplantısını Gerçekleştirdi

Güncelleme:

Dijital Kağıt düzenlediği Bahara Merhaba Toplantısıyla toptan kağıt, kırtasiye ve matbaacılık sektöründe öncü olan kurumları bir araya getirdi.

Dijital Kağıt'ın ev sahipliğinde, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Alkim Kağıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Kora, Genel Müdür M. Tekin Salt, Genel Müdür Yardımcısı Mert Uygun, Rulmak Yöneticisi Yüksel Gündoğdu ve Ege Bölgesi'nin önde gelen kırtasiyelerin yönetici ve temsilcileri katıldı.

32 yıllık tecrübesini kurduğu Dijital Kağıt ile taçlandıran Cemile Doğdu, düzenlediği bayi toplantısında polo defter ve fotokopi kağıtlarını da toplantıya katılanlara tanıttı. Doğdu satışını gerçekleştirdiği yeni ürünleriyle ilgili bayi ve iş ortaklarına bilgiler de verdi. Toplantıya katılan bayiler de özellikle Polo defter çeşitleri ve kağıtlara yoğun ilgi ve beğeni gösterdi.

Alkim Kağıt'ın yenilenen ambalajı ile sunduğu ALLCOPY A4 80 gr. fotokopi kağıdı ise Enrico Aliberti Büro Araçları'na ait fotokopi cihazı üzerinde uygulandı ve fotokopi kağıdı kokteyle katılanların büyük beğenisini kazandı.

Dijital Kağıt'ın kurucusu Cemile Doğdu, toptan kağıt, kırtasiye ve matbaacılık sektörüne yönelik sundukları çözüm önerileriyle sürekliliği sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Doğdu, "Dijital Kağıt'ı kurduğumuzda öncelikli hedefimiz bize gelen taleplere zamanında çözüm üretmek olmuştur. Düzenlediğimiz Bahara Merhaba Toplantısıyla iş ortaklarımızı buluşturduk, sektöre dair verimli görüşmeler yaptık. Bu tarz toplantı ve etkinlikler sayesinde sorunlara en kısa ve en etkili şekilde çözümler üreteceğimize inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gündoğdu Polo Ege Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title