Haberler

CHP'li Öymen'in Oğluna 'Victoria's Secret Melekli' Düğün

Güncelleme:

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'in oğlu Burak Öymen, Çek model Tereza Maxova ile Didim'de evlendi. Düğüne 'Victoria's Secret' meleklerinden Karolina Kurkova ve Eva Herzigova da katıldı.

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'in oğlu Burak Öymen, yıllardan bu yana birlikte yaşadığı Çek model Tereza Maxova ile Didim'de evlendi. 'Victoria's Secret' meleklerinden Karolina Kurkova ve Eva Herzigova da çiftin Didim'deki köy düğününe katıldı.

ÇOCUKLARININ ANNESİYLE EVLENDİ

Kazakistan merkezli Capital Partners'ın kurucu ortaklarından Burak Öymen, Bodrum ile Didim Akbük arasında yer alan Canyon Ranch Wellness Resort at Kaplankaya'da yıllardan bu yana birlikte yaşadığı, çocuklarının annesi ünlü Çek model Tereza Maxova ile dünyaevine girdi.


VİCTORIA'S SECRET MELEKLERİ DE KATILDI

Çiftin kına gecesi ve düğününe, dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın meleklerinden Karolina Kurkova ve yakın dostu Eva Herzigova ile dünyaca ünlü İtalyan modacı Roberto Cavalli'nin eşi Eva Cavalli de katıldı.


MELEKLER, TÜRK GELENEKLERİNE GÖRE YAPILAN DÜĞÜNDE NEDİME OLDULAR

Türk geleneklerine göre gerçekleştirilen törende gelin Maxova, atla damat evine getirildi. Yüzü al bir yazmayla örtülen ve bindallı giyen gelinin nedimeleri ise Çek modelin meslektaşları olan Kurkova ile Herzigova oldu.


KÖZDE TÜRK KAHVESİ VE GÖZLEME İKRAM EDİLDİ

Gecede yabancı misafirlere közde pişirilen Türk kahvesi ve gözleme ikram edildi. Konuklar sahneye çıkan dansözle geç saatlere kadar doyasıya eğlendi. Kına gecesinin ardından bir gün sonra da düğün, yine Türk adetlerine uygun yapıldı.


ONUR ÖYMEN KİMDİR

18 Ekim 1940 tarihinde İstanbul, Kadıköy'de doğan Onur Başaran Öymen, Türk diplomat ve siyasetçidir. Diplomat olarak uzun bir süre dış ülkelerde Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil eden Onur Öymen, daha sonra siyasete girmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi 22. dönem İstanbul ve 23. dönem Bursa milletvekili olan Öymen, aynı zamanda 5 Kasım 2003'ten 23 Mayıs 2010 tarihine kadar Cumhuriyet Halk Partisi genel başkan yardımcısıydı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karolina Kurkova Eva Herzigova Didim Magazin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title