Haberler

Dha Yurt Bülteni -3

Marmara Denizi kıyıları çamurlu suyla kaplandıTEKİRDAĞ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde bölgede etkili olan sağanak yağış ve selin ardından Marmara Denizi kıyıları çamurlu suyla kaplandı.

Marmara Denizi kıyıları çamurlu suyla kaplandı

TEKİRDAĞ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde bölgede etkili olan sağanak yağış ve selin ardından Marmara Denizi kıyıları çamurlu suyla kaplandı.

Marmara Bölgesi'nde bir süre önce etkili olan sağanak yağış ve selin ardından Marmara Denizi'nin Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi kıyıları, selin getirdiği belirtilen çamurlu suyla kaplandı. Denizin üstü kahverengi renge bürünürken, tatilciler son 10 gündür etkili olan çamurlu su nedeniyle denize giremediklerini dile getirdi. Tatilcilerden Soner Torkan,  "Son 10 gündür denizin rengi kıyı bölgelerde adeta çamur rengini almış durumda.  Ancak açıklarda ise mavi rengini koruyor. Bölgeye en son yağan yağmurları etkisinin olduğunu ifade ediliyor. Denize giremiyoruz . Havalar sıcak olmasıyla çocuklar çamur falan dinlemeden giriyor,  fakat dibi de balçık olmuş durumda. Denize girenleri balçık nedeniyle boğulma tehlikelerine karşı zaman zaman uyarıyoruz" dedi.

Yetkililer, denizdeki kahve rengin sel sularının getirdiği çamurlardan kaynaklandığını belirterek, endişelenecek bir durum olmadığını kaydetti.

Görüntü Dökümü

--------------------------

Marmara'dan detaylar

Denizin çamurla kaplanan bölümleri

Çamurlu suda denize girenler

Tatilci ile röp.

Denizden detaylar

Haber-Kamera: Mehmet YİRUN- Özan TAŞOYAR/MARMARA EREĞLİSİ(Tekirdağ), -

=======================================

Minibüs şoförüne saldırı araç kamerasında

DENİZLİ'de, yolcu minibüsü şoförü 52 yaşındaki Ali Ergen, aracıyla hareket halindeyken, iddiaya göre, istediği yerde indirmediği yolcu tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Başka yolcuların da bulunduğu minibüsün kontrolünü yitiren Ergen'in aracı, önündeki minibüse çarparak durdu. Saldırı anı ise minibüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İlginç olay, Merkezefendi İlçesi İkinci Ticari Yol Caddesi'nde dün (salı) yaşandı. Bayramyeri-Fatih Mahallesi hattında yolcu minibüsü kullanan Ali Ergen'in kullandığı 20 M 0578 plakalı minibüse, Y.Ç. (Yakup Çiçek) adlı yolcu bindi. İkinci Ticari Yol Caddesi'ne gelindiği sırada Y.Ç., araçtan inmek istedi. Ancak şoför Ali Ergen, minibüsü durdurmak için uygun yer ve durak olmadığını söyledi. Bunun üzerine Y.Ç. ile şoför Ergen arasında araç hareket halindeyken tartışma başladı. Araç kamerasına yansıyan o anlarda minibüs şoförü, yumruklu saldırı sonrası kontrolünü yitirdiği aracıyla önündeki başka bir minibüse çarptı. Minibüsün sol önünde hafif hasar meydana geldi. Yüzünde kanama olan Ali Ergen, telefonla olay yerine polis çağırdı. Polis tarafından gözaltına alınan Y.Ç. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yolcunun durak dışında inmek istediğini, indirmediği için saldırıya uğradığını belirten Ali Ergen, "Para verdiğini söyleyerek istediği yerde inmek istedi. Ben de durak haricinde duramayacağımı söyledim. Bu sırada benim yüzüme şiddetli yumruk attı. Önümdeki minibüse çarptım. Minibüs olmasa belki de durakta bekleyen yolculara çarpabilirdim" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Güvenlik kamera görüntüsü

Yolcunun hakaret etmesi

Yumruk atması

Şoför Ali Ergen'in konuşması

Minibüsten görüntü

Haber- Kamera: Ramazan ÇETİN /DENİZLİ,

==========================================

Sakarya'da 'Şafak 54' operasyonunda 39 kişi yakalandı

SAKARYA Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bin polisin katıldığı 'Şafak 54' operasyonunda aranan 39 kişi yakalandı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bin polis, kent genelinde aranan kişilere yönelik sabahın ilk ışıklarında 'Şafak 54' adıyla operasyon düzenledi. Kentteki 47 mahallede eş zamanlı olarak yapılan operasyona İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ait helikopter de havadan destek verdi. Operasyonda belirlenen adreslere koçbaşıyla kapıları kırıp giren polis evlerde ve şüphelilere ait araçlarda narkotik köpeği 'Dark' ile arama yaptı. Çeşitli suçlardan aranan ve aralarında cezaevi firarilerinin de olduğu 39 kişi yakalandı. Ülkeye kaçak yollarla giren Gürcistan uyruklu 1 kişi de Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Polis yapılan aramalarda 4 ruhsatsız silah, 4 kurusıkı tabanca, 3 av tüfeği, 17 mermi, 1 gram eroin, 184 uyuşturucu hap, 586 gram toz esrar ve 18 gram bonzai ele geçirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Aramalardan görüntü

Polis ekiplerinden görüntü

Helikopterden görüntü

Gözaltına alınanlar

Aziz GÜVENER/ ADAPAZARI(Sakarya), -

===============================================

Köprü korkuluklarında intihar girişimi

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, Dalaman Çayı Köprüsü'nün korkuluklarına çıkan 25 yaşındaki O.T.  intihar girişiminde bulundu. O.T., dalgın bir anından yarararlanıp, üzerine atlayan ağabeyi ve polisler tarafından 3 saat sonra yakalanıp, korkuluklardan indirildi.

Psikolojik sorunları nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü öğrenilen O.T., bugün saat 00.30 sıralarında Dalaman Çayı Köprüsü'ne geldi. Bir süre köprünün üzerinden manzarayı seyreden O.T., ardından köprü korkuluklarına tırmandı. Çayın kenarındaki yoldan geçen araç sürücüleri O.T.'yi farkedip, durumu polise bildirdi. Olay yerine tedbir amacıyla 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri de sevk edildi. Yanına kimseyi yaklaştırmayan ve bekar olan O.T., zaman zaman 24 metre yüksekliğindeki köprüden sarkıp, yürekleri ağza getirdi. Bir süre dil döken polis, O.T.'yi ikna edemeyince Ortaca Devlet Hastanesi'nden psikolog çağrıldı. Ancak, psikoloğun çabaları da yetersiz kaldı. Sık sık çok sevdiğini söylediği 'Ramazan' isimli arkadaşıyla görüşmek istediğini, çağrılması istedi. O.T.'nin arkadaşına ulaşılamazken polis durumu O.T.'nin ağabeyi Akif T.'ye (Tozkar) bildirdi. Olay yerine gelen Akif T. de alkol aldığı belirlenen kardeşi O.T.'yi köprü korkuluklarından inmeye ikna edemedi. Daha önce de 7 kez intihar girişiminde bulunan O.T.'nin dalgın bir anından yararlanan ağabeyi Akif T. ve polisler, üzerine atlayıp, yakaladı. Etkisiz hale getirilen O.T., 3 saat süren çabanın ardından korkuluklardan indirildi.

Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan O.T., buradaki ilk müdahalenin ardından tedavisi için ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Köprü korkuluklarına çıkan O.T.'yi (Orhan Tozkar) ikna çabalarından görüntü

-O.T.'nin ağabeyi ve polisler tarafından korkuluklardan yaka, paça indirilmesinden görüntü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Cihan KAYA / ORTACA (Muğla),

================================================

Aksaray'da uyuşturucu operasyonu: 10 gözaltı

AKSARAY'da polis tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri sokakta uyuşturucu satanlara yönelik çalışma başlattı. Polis tarafından 4 ay sürdürülen teknik ve fiziki takibin ardından uyuşturucu satan 11 kişi belirlendi. Yeterli delil ve bulguya ulaşan polis ekipleri operasyon için bugün sabah düğmeye bastı. Aksaray ve Kırşehir illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyon ile daha önce adresleri belirlenen şüphelilerin ev ve iş yerlerine baskın yapıldı. 10 kişinin gözaltına alındığı operasyonda yapılan aramalarda 1 kilo 560 gram esrar, 12 gram bonzai, 145 adet uyuşturucu hap ve 2,5 gram eroin ele geçirildi.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 10 şüpheli sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yapılan baskınlarda ele geçirilemeyen bir şüphelinin halen arandığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Polisin operasyona hazırlanması

-Polis araçlarının haraket etmesi

-Yapılan baskınlardan detay

-Şüphelilerin göz altına alınması

-Sağlık kontrolü için hastaneye getirilmesi

-Şüphelilerden detay

Haber-Kamera:  Hasan BÖLÜKBAŞAKSARAY, )

==============================================

Üzüm yüklerken ayağını forkliftin tekerlerine sıkıştırdı

ADANA'da 29 yaşındaki Burhan Güngör'ün kamyona üzüm yüklerken geri manevra yapan forkliftin tekerlerinin arasına sıkıştırdığı sağ ayağı, bileğinden kırıldı.

Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Sebze Hali'ndeki bir komisyoncuda çalışan Burhan Güngör, arkadaşlarıyla kamyona üzüm kasalarını yüklemeye başladı. Bu sırada geri manevra yapan forkliftin tekerlerinin arasına Güngör'ün sağ ayağı bileğinden sıkıştı. Yan yana olan iki tekerin arasında sıkışan sağ ayağını kurtaramayan Güngör'ün yardımına Büyükşehir Belediyesi Cankur ekipleri yetişti. Tekerleğin biri sökülerek kurtarılan Burhan Güngör'ün ayağının bileğinden kırıldığı belirlendi. Güngör, sağlık ekipleri tarafından götürüldüğü hastanede tedaviye alındı.

Görüntü Dökümü

------------------------

Burhan Güngör'ün forkliftin tekerinin arasındaki ayağının görüntüsü

Cankur ekiplerinin çalışması

Tekerin sökülmesi ve ayağın çıkarılması

Burhan Güngör'ün sedyeye yatırılması

Haber-Kamera: ADANA,

============================================

Akdeniz'de nesli tehlikede olan 4 canlı için 'koruyalım' çağrısı

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Akdeniz'de nesli tehlike altındaki türler deniz kaplumbağaları, orfoz, deniz atı ve deniz minareleriyle ilgili 'koruyalım' çağrısında bulundu. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Cengiz Deval, bilinçsiz avcılık ve değişen çevre koşullarının bu nesilleri tehlike altına aldığını söyledi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Akdeniz başta olmak üzere Türkiye'nin diğer denizlerinde de bazıları görülebilen 4 canlı türüyle ilgili nesillerinin tehlike altında olduğuna dikkat çekerek, korunması ve gelecek nesillere aktarılması yönünde çağrıda bulundu. Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği'nin (IUCN) kırmızı listesindeki deniz kaplumbağaları, deniz atı, orfoz ve deniz minarelerine ilişkin Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Cengiz Deval, türlerin yaşam alanları ve popülasyonlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Akdeniz'de 5 deniz kaplumbağası türü bulunduğunu belirten Prof. Dr. Mehmet Cengiz Deval, bunlardan sadece iribaş deniz kaplumbağası (caretta caretta) ve yeşil deniz kaplumbağasının (Chelonia mydas) Türkiye kumsallarına yuva yaptığını söyledi. Akdeniz'de sadece 2 bin ergin dişi caretta caretta ve 500 yeşil deniz kaplumbağası bulunduğunu belirten Prof. Dr. Deval, caretta carettaların yüzde 40'ı, Yeşil deniz kaplumbağanın ise tamamının Türkiye kumsallarına yuva yaptıklarının tahmin edildiğini açıkladı.

Prof. Dr. Deval, caretta caretta yuvalarının yüzde 70'inin Antalya kumsallarında, yeşil deniz kaplumbağası yuvalarının yüzde 99'unun Mersin- Hatay kumsallarında bulunduğuna dikkati çekti.

AÜ Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deval, Türkiye sularında Marmara, Ege ve Akdeniz'de dağılım gösteren orfozların, IUCN tarafından yayınlanan kırmızı listede 2004'ten beri tehlike altında (Endangered- EN) olarak belirtildiğini kaydetti.

Bir balık türü olan deniz atının (Hippocampus hippocampus) genellikle sığ kıyılarda yaşamakla birlikte (1-20 m) daha derin sularda (maksimum 60 m) da bulunabildiğine işaret eden Prof. Dr. Deval, karından bacaklı deniz salyangozu türleri olan deniz minarelerinin sığ suların yumuşak zeminlerinde yaşadıklarını dile getirdi.

Haber: Mehmet ÇINAR/ANTALYA, -

===============================================

Yaz sıcağında Saklıkent serinliği

ANTALYA- Muğla sınırındaki Saklıkent Kanyonu, yaz sıcağından bunalanların akınına uğruyor. Tatilci ve turistler, metrelerce yükseklikteki kaya parçalarının arasından buz gibi suyun aktığı kanyonda serinliyor.

Saklıkent Kanyonu Batı Toros Dağları'nın en uç noktasında yer alıyor. Kanyonun her yerinden sıcaklığı 7-8 derece olan, saniyede 12 bin litre buz gibi su fışkırıyor. Kanyon, Muğla'ya bağlı Seydikemer Belediyesi tarafından işletiliyor. Kanyona giriş büyükler için 6, çocuk ve öğrenciler için 3 lira. Kanyon aynı zamanda Antalya ve Muğla'nın sınırını çiziyor. Girişinde dev bir Türk bayrağının dalgalandığı kanyona ancak kayalara monte edilmiş ağaç merdivenle girilebiliyor.

Kayıp düşmemek için mutlaka lastik ayakkabıyla girilmesi gereken kanyona girenleri merdivenler geçilince buz gibi sular karşılıyor. Dışarıda bunaltıcı hava sıcaklığı etkili olurken burada sonbahar serinliği insanın yüzüne çarpıyor. Birçok kişi buz gibi sulara kendini bırakıyor. Kanyonda devam edebilmek için buz gibi sudan bir ipe tutunarak geçiliyor. Bundan sonra uzunluğu 18 kilometre olan kanyonda yürüyüş başlıyor. Kanyon yüksekliği yer yer 400- 500 metreyi buluyor. Kanyonda yürüyüş yapanların bazıları çamur maskesi yapıyor. Kendine güvenenler kanyonun 7'nci kilometresindeki şelaleye kadar yürüyor, kayalardan uçan şelalenin buz gibi suyuna girerek serinliyor. Kanyonun içinde labirent gibi noktalardan geçiliyor. Dönüş yine aynı noktalardan yapılıyor. Dönüşte buz gibi akan Karaçay'ın kıyısındaki lokantalarda yemek yenebiliyor ve isteyenler çeşitli aktivitelere katılabiliyor. Kanyona ilk kez gelen Anlaş Burç, "Temmuz ayında o kadar sıcak hava varken buranın ne kadar güzel, ne kadar serin olduğunu sizlerin de gelip görmesi lazım" dedi. Aslıhan Özdemir, şöyle dedi:

"Şu an Türkiye'nin en güzel yerindeyim. Şu an Saklıkent'teyiz. Bu kanyon gerçekten inanılmaz. Suyu buz gibi. İnanamıyorum gerçekten. Gördüğüm manzaraları size kesinlikle anlatamam. Gelinmesi gerek bir yer."

Emre Subaşı ise, "Saklıkent'e geldik. Muhteşem, doğa harikası bir yer. Tanrının en güzel mucizelerinden birisi bence. Bu yaz sıcağında gezip, görülmesi gereken en mükemmel yerlerden bir tanesi. İyi ki gelmişiz, iyi ki gezmişiz diyorum" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

Kanyondan genel görüntü

Kanyona gelen tatilcilere bilgi verilmesi

Kanyon girişinden detay görüntüler

Kanyona giren turistler

Kanyonda akan sudan detay

Suya giren turistler

Fotoğraf çektiren turistler

Akan sudan detay

Yüzüne çamur maskesi yapmış bir kadın

Kanyonun yüksekliğini gösteren detaylar

Duvarda yeşermiş ağaçlar

Turistlerden detay görüntüler

Kanyondan detaylar

Suda serinlemeye çalışan turistler

Turistlerden ve kanyondan

Kanyonda yürüyüş yapanlar

Türk bayrağından detay

Akan çaydan detay

Alışveriş noktaları

Röportajlar

HABER- KAMERA: Ahmet ACAR/KAŞ (Antalya),

===========================================

Adana'da zabıtadan yaka kameralı denetim

ADANA Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, denetim yaparken yaka kamerası kullanmaya başladı. Böylece zabıta memurları ile vatandaş ve esnafın sağlıklı bir iletişiminde bulunmasına çalışılacak.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, yaka kameralı ilk denetimlerini merkez Çukurova İlçesi Turgut Özal Bulvarı'nda yaptı. Kameralı sistemle yapılan denetimlerde ses ve görüntü kaydedildi.  Arşivlenecek olan görüntülerin ihtiyaç duyulduğunda hem zabıta, hem de vatandaşın haklarını koruyacak şekilde kullanılabileceğine dikkat çekildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, görüntülü sistemle vatandaş, zabıta arasında oluşacak iletişim problemlerinin önüne geçileceğini söyledi. Sözlü, "Karar alma uygulama ve eylemlerde şeffaf ve açık olmayı ilke edinen belediyemiz bu kapsamda teknolojiden faydalanarak akıllarda soru bırakmayan şeffaf bir çalışma ortamı sağlamıştır" dedi.

Görüntü Dökümü

------------------------

(Zabıta ekiplerinin üzerine takılan kameradan görüntüler)

Zabıtaların işyerine girmesi

Denetim yapmaları

Kontrol edilen belgenin görüntüsü

Farklı bir işyerine girmeleri

İşyeri sahibinin normal kamera ile çekilmiş konuşması

Gözlükçüye girmeleri

Denetim yapılması

İşyeri sahibinin normal kamera ile çekilmiş konuşması

Zabıtaların görüntüsü

Üzerlerindeki kameranın görüntüsü

Zabıta Daire Başkanlığı tabelası

Zabıtaların araçlara binip gitmesi

Zabıtaların normal kamera ile çekilmiş denetimi

Haber: Murat KİBRİTOĞLU  -Kamera: ADANA,

================================================

Bodrum'da yetişen kürekçilerden deneme yarışı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, kürek temel eğitimi alan sporcular, kendi aralarında yarıştı. Milta Bodrum Marina'da kısa ama keyifli geçen yarışta; kürek çekmeyi öğrenen gençler ve yetişkinler, heyecanlı anlar yaşadı.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) bünyesinde 8 Haziran'da kürek kursuna katılan 14 yaş altı 6 çocuk, amatör yetişkin kürekçilerin desteğiyle ilk yarışlarını gerçekleştirdi. Antrenman kapsamında gerçekleşen deneme yarışı, heyecanlı anlar yarattı. Eski milli kürekçi ve BAYK Kürek Antrenörü Celal Gürsoy yönetiminde çalışan 14 yaş altı kursiyerlerden iki takım oluşturuldu. 6 çocuk sporcu olması nedeniyle, takımlara yeni başlayan yetişkin sporcularda destek verdi. Kırmızı teknede Huntay İlbeyli, Yağız Öztürk, Işık Karakoç ile yetişkin olarak Ercan Ünlü kürek çekerken, dümende İlbeyli'nin babası Serol İlbeyli oturdu. Beyaz teknede ise Baran Efe Ulusal, Yiğit Efe Buladoğlu, Erim Altay ile yetişkin olarak Tutku Yılmaz kürek çekerken dümende Ulusal'ın annesi Betül Ulusal oturdu. Yarışın startını antrenör Celal Gürsoy verdi. 100 metrelik bir mesafede kürek çeken gençler, deneme yarışında büyük keyif aldı. Yarış sonrasında BAYK Kürek Temel Eğitimini alan ve yapılan sınavda başarı gösterenlere yarış sonunda sertifikaları verildi.

Yarış sonrası yarışa katılanları tebrik eden Antrenör Celal Gürsoy, "Dört kişilik teknelerde, üçer genç var. Bir aydır tekneye çıkarak, 20 kilometre civarında antrenman yaptılar. Yarışmayı düşünmüyorduk ama gençler yarışmayı istedi. Bu nedenle temsili, özel bir yarış düzenledik. Liman girişinden başlayarak yaklaşık 100 metrelik bir mesafede kürek çektiler. Federasyona bağlı bir spor. Türkiye'de de tanındı ve Türkiye şampiyonları yapılıyor. Biz de İstanbul'daki bu işi yapan Vira Yelken ile BAYK ile birlikte bir anlaşma yaptık, iki tane tekne getirdik. Burada iki tekneyle gençleri yetiştirmeye başladık. Hobi kürekçileri yetiştirmeye başladık" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Kürekçilerin hazırlanması,

Yarışmaları ve izleyenlerden görüntü,

Sertifika verilmesi

Celal Gürsoy ile röp.

Haber: Nilüfer DEMİR- Kamera: Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla),

====================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Ereğlisi Marmara Denizi Burhan Güngör Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title