Haberler

Dha Dış - Malezya Polisi, Bir Kadını Asansörde Ölümüne Darp Eden Bu Hırsızı Arıyor

Malezya polisi, bir kadını asansörde ölümüne darp eden bu hırsızı arıyorMalezya (DHA) - Malezya'da bir hırsız, asansörde uzun süre darp ettiği kadının çantasını alarak kaçtı.

Malezya polisi, bir kadını asansörde ölümüne darp eden bu hırsızı arıyor

Malezya (DHA) - Malezya'da bir hırsız, asansörde uzun süre darp ettiği kadının çantasını alarak kaçtı. Polis, büyük tepki çeken görüntüdeki gözü dönmüş hırsızı arıyor.

Olay 14 Şubat'ta Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da meydana geldi. Tren istasyonunun asansöründeki güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, hırsızın bir duvar kenarında beklediği; elinde çantası bulunan kadın peşinden asansöre girdiği görülüyor. Asansöre biner binmez kadının yanına yanaşan hırsız, kadın yüzünü kendisine döndüğü anda geri çekilerek bekliyor. Kapının kapanmasın ardından ise ölümüne yumruklar sallıyor. Gözü dönmüş hırsızın saldırısı ile kadın yere yığılıyor. Bir yandan kadının çantasını almaya çalışan saldırgan, bir yandan tekme ve yumruklar savuruyor. Asansörün istediği yere gelmesinin ardından kapı açılıyor ve saldırgan elinde çanta ile kapıdan koşarak uzaklaşıyor.

Yaşanan o dehşet anlarına dair görüntüyü bir gazeteci sosyal medya hesabından paylaştı. Darp edilen 48 yaşındaki kadının hamile olmadığını; yaralı halde hastaneye kaldırıldığını paylaşan gazeteci, çalınan çantada kredi kartları ve paranın bulunduğunu yazdı.

Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Malezya DHA 3. Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (29)

Birisi:

Yüzde 55 müslümanın yatıp yüzde 45 gayrimüslümün çalıştığı müslümanın vergi ödemediği ,devletin tüm imkanlarının sadece müslümanlara bedava olduğu malezyada müslümanlara aşırı hak verilip ki bu haklarda müslüman olmayanlardan gasp edilen para ve haklar olunca tabiki bu suçları yapmak malaylar için normal

365
2
yanıtYanıtla
Birisi:

Yüzlerce yıl cizye vergisi ile gayrimüslimlerin sırtından geçinen müslümanların islamın adaletsizliğini modern dünyada da devamının göstergesi malezya ....Tembel malezyalı müslümanlar yatar vergiden muaf olur, eğitim sağlık bedava , devlet yardımından tamamen fayda sağlar,devlet ihaleleri sadece müslümana verilir ama beceremeyip taşeron başka dini cemaate devreder .....ya gayrimüslüm malezyalılar ülkeyi kalkındırır ve tembel malezyalı müslümanlara da verdiği verğiyle bakar...islam ve adalet!!!!!!!!

202
8
yanıtYanıtla
osman:

senin hiç bir şeyden haberin yok. haksızlık dediğin bu muydu? sen istersen almanyanın vergi kanununa bak, sonra o cizyeden mizyeden bahset. almanya''da yahudiler nerdeyse hiç bir vergi ödemiyor. ona ne diyeceksin? bu tür kanunlar her ülkede var. bir dünyayı gez, bir şeyler öğren, sonra başkalarına tembel filan de. eğitim senin gibilere bile şart olmalı.

yanıt0
yanıt8
Serpil:

İşte osman islamın içindeki nazizimi ifşa etti

yanıt0
yanıt0
osman:

serpile: başka dinlerden haberi olmayanlar öyle sanar. onlar cizye veriyorsa, öbürleri de zekat veriyor. sen hem incili hiç okudun mu? başka kitapları okudun mu? bir oku da sonra dil uzatırsınız. dediğim gibi, hiç bir şey bildiğiniz yok. ama siz başka ülkelere gitmek istiyorsanız, onlara özeniyorsanız, bence gidin, eğer sizi alırlarsa tabi. herkes de kurtulur sizden. bakalım ne kadar adilmiş o ülkeler. sizin gibilerini çok gördük.

yanıt0
yanıt0
Birisi:

İncilde aynı tevratta aynı siz gibi köleliği kaldırmıyor beni incille köşeyemi sıkıştıracaksın emin ol hiristiyanlarda museviler de benden payına düşen eleştiriyi fazlasıyla alıyor.ama sen cizye vergisini incil de böyle diye haklı çıkarmaya çalışıyorsun .Cizye vergisi haksız ve ezici vergi olmazsa kimse cizye vermemek için müslüman olmazdı

yanıt0
yanıt0
Birisi:

Bilgi birikimi yetersiz insanlar insncınızın savunacak yanı kalmamışken bana ruh hastası diyorsanız bundan memnuniyet duyarım kaldıki yakın dönem müslüman teröristlerin yaptığı katliamlar yeniden açılan cariye pazarları .Osman senin iyi bir tedaviye ihtiyacın var almanyadaki yüzbin yahudi on milyonlarca yahudinin diri diri yakılması nedeniyle vergiyi az ödüyor sen malezyadaki ahlaksızlıkla bunu aynı düzeyde tuttun neyse sende cariye sat nede olsa sizde normal bir meslek

76
0
yanıtYanıtla
İset:

Osmancık paralama kendini nazi ordusundaki müslümanlar balkan kökenli hırvatlarla birlikte nazi saflarında savaştı ve bir milyondan fazla sırp sivili hep beraber katlettiler aç oku .Başın sıkışınca ariel şarona olayı bağlama olay ikinci dünya savaşı ve günümüz malezyası

68
0
yanıtYanıtla
osman:

serpil hanım, kalma hakkınız yok demedim size, mutlu olabileceğiniz başka bir yer varsa, orayı deneyin dedim. ama nerde kalırsanız kalın, benim dinime malezyayı, zimbabweyi, elinin körünü bahane ederek, hakaret etme hakkınız da yok. eğer burası benim ülkem diyorsanız ki türkiye güzel bir ülke, müslümanlara hakaret etmenin de bir anlamı yok. hem videoda kimin ne olduğunu bile kimse bilmiyor. birisi saçma sapan tezlerini ortaya atıyor, kendi nefretinden başka bir ispatı yok, ama ben bilirim diyor.

0
51
yanıtYanıtla
Serpil:

Yok ya önce gidin de sonra kalma hakkınız yok demedim de siz yobazlar aynı laf oyunları hep aynı şu hacı kurnazlığına ayırdığınız beyninizi bilim sanat insan haklarına ayırsaydınız yaşadığınız coğrafyalar cehennem gibi olmazdı

yanıt0
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title