Haberler

Derbi Maçların Güvenlik Toplantıları Yapıldı

İl Spor Güvenlik Kurulu, Fortis Türkiye Kupası'nda 27 Şubat Çarşamba Günü Galatasaray ile Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de de 2 Mart Pazar Günü Beşiktaş ile Galatasaray Arasında Oynanacak Derbi Maçların Güvenlik Toplantısını Yaptı

İl Spor Güvenlik Kurulu, Fortis Türkiye Kupası'nda 27 Şubat Çarşamba günü Galatasaray ile Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de de 2 Mart Pazar günü Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçların güvenlik toplantısını yaptı

Kurula, Fenerbahçe Kulübü'nden yönetim kurulu üyesi Ömer Temelli, Galatasaray Kulübü'nden Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Beşiktaş Kulübü'nden yönetim kurulu üyesi Bülent Deriş katıldı.

Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Galatasaray'ın, Fenerbahçe ile yapacağı kupadaki çeyrek final mücadelesinde 3 bin 300 polisin görev yapacağını, Galatasaray Kulübü'nün de bu maç için ayrıca 230 özel güvenlik elemanını görevlendireceğini açıkladı. Güngör, kupa derbisinde yüzde 5 kuralı gereği Fenerbahçeli taraftarlara bin 162 kişilik yer ayrıldığını söyledi.

Güngör, Beşiktaş ile Galatasaray arasında yapılacak lig derbisi içinse 2 bin 650 polisin görevlendirileceğini, Beşiktaş Kulübü'nün bu maç için statta 350 özel güvenlik elemanı bulunduracağını, Galatasaray taraftarlarına da statta bin 607 kişilik yer ayrıldığını kaydetti.

Beşiktaş-Galatasaray lig maçıyla ilgili tüm tedbirler 13.00'ten itibaren alınacak, stat kapıları saat 14.00'te açılacak. Biletler 29 Şubat Cuma günü saat 10.00'dan itibaren yine 4 Biletix gişesinden satışa sunulacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title