Haberler

Deprem Kahininin Türkiye İçin Yaptığı Tahmin Doğru Çıktı

Güncelleme:

Yaptığı tahminler ile ünlenen 'deprem kahini' Frank Hoogerbeets, Türkiye ile ilgili tahminde bulunmuştu. Bugün Denizli'de meydana gelen 5,5 şiddetinde deprem sonrası gözler yeniden Hoogerbeets'e çevrildi.

Deprem tahminleri doğru çıkan yeni nesil deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets geçtiğimiz hafta Türkiye'de yakın tarihte yüksek sismik faaliyet beklediği bölgeleri açıklamıştı.

TARİH BİLE VERMİŞTİ

Hoogerbeets'in internet sitesinde paylaştığı bilgi ve videolara göre 13 ile 17 Mart arası yaşanacak olan çeşitli gezegen dizilimleri sebebiyle Dünya'nın yer kabuğu sismik olarak normalden çok daha faal olacaktı. Hoogerbeets, Rusya'nın Kamçatka ve Japonya'nın açıklarında yer alan bölgede yakın zamanda oldukça büyük depremin meydana gelebileceği ve Türkiye'nin özellikle Akdeniz ve Ege kıyılarının da yer aldığı Avrasya deprem hattında sismik faaliyetlerin daha aktif olacağı konusunda uyarılarda bulunmuştu.

Deprem Kahininin Türkiye İçin Yaptığı Tahmin Doğru Çıktı

TAHMİNİ DOĞRU ÇIKTI

Hoogerbeets'in Türkiye tahmini doğru çıktı ve bugün merkez üssü Denizli, Acıpayam olan 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Tahmini yine doğru çıkan Hoogerbeets 19 Mart tarihinde yeni bir video yayınladı ve videoda 20 ile 21 Mart tarihlerinde 5-6 şiddetinde deprem olacağını söylemişti.

TÜM GÖZLER ONA ÇEVRİLDİ

19 Mart tarihindeki videoda 20-21 Mart uyarısının Denizli'de meydana gelen depremle kesişmesi dikkatleri tekrar Hoogerbeets'e çevirdi. 23 Mart'a kadar herhangi bir gezegen dizilimi olmadığını söyleyen Hoogerbeets, mart ayının son haftasında Dünya, Merkür ve Neptün'in hizalanacağını belirtti.

MARTIN SON HAFTASINDA DİKKATLİ OLUNMASI KONUSUNDA UYARDI

Son olarak 21 Şubat'ta meydana gelen Dünya, Merkür ve Neptün hizalanmasında 7,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğine dikkat çeken Hoogerbeets martın son haftasında çok dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

DENİZLİ'DE KORKUTAN DEPREM

Merkez üssü Denizli Acıpayam'da 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem; İzmir, Denizli ve Antalya'da hissedildi.

ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANI: CAN KAYBI YOK

Acıpayam Belediye BaşkanHulusi Şevkan, "Can kaybı yok. Bir köyde bazı ahşap evlerin hasar gördüğü belirtiliyor. Binaların özellikle çatı katlarında çatlamaların olduğu bacaların sarsıntıyla düşmesinden korkuyoruz. Onun tedbirini alıyoruz" dedi.

3 KİŞİ HAFİF YARALANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki depreme ilişkin, "Şu ana kadar herhangi bir can kaybı bilgisi ulaşmadı. Hafif yaralanan 3 vatandaşımız var." mesajını paylaştı.

28 ARTÇI DEPREM MEYDANA GELDİ

AFAD, Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki 5,5 büyüklüğündeki deprem sonrasında ilk saatte 28 artçı deprem meydana geldiğini duyurdu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Denizli Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (83)

ham i t:

Allah bilemez teknoloji ile bilebiliriz. Yarın ne olacağını allah bildirir ise onun varlığıda kanıtlanmış olur uydurma şeylerle herşeyi allaha bağlayamazsınız o zaman geleceği yalnızca poseidon bilir hadi buyur

4
31
yanıtYanıtla
Serkan:

Koskoca Allah yedigin nimete bak aldigin havaya bak yaradilisindaki mucizeye bak. Atmosfere bak yildizlara bak.. Kalkmis bilemez diyon .. Bari cahil oldugunu bu kadar belli etme

yanıt8
yanıt1
Çayırağası:

Hem kabul etmediğin bir varlığa alternatif uyduruyorsun. Hem de ilminin ezeli ve ebedi olduğuna inanılan yaratıcının olmadığını tescilli bir gerçek gibi sunuyorsun. Kendi alanında kal ve kimsenin umurunda olmayan hayatını yaşa. Oraya buraya da sataşma!. . Hadi buyur. . .

yanıt5
yanıt3
Halil:

Allah herkese akil fikir vermis.adam konu uzerinde calismis tahmin ediyor.bazi insanlarin bunu anlayabilecek kapasitesi varsa tabi.

29
1
yanıtYanıtla
yan gelip yatmaktan başka.:

17 yıldır deprem kuşağı yurdumuz da ne yapıldı.

14
12
yanıtYanıtla
adalet:

Hükümet 10 yıldır bas bas bağırmadı mı?İnsanlar veriyor mu evlerini?Ancak yıkılmaya başlayınca inanıyoruz ne yazıkki. .

yanıt1
yanıt3
ANANA0180:

17 yıl öncesinde deprem diye bir şey yoktu zaten.

yanıt1
yanıt3
bir dönüm bostan:

burada 100 yıldır chp var 17 yılı mumla arasın köy kaldık anladınmı 7 den sonra sokaklarda insan gezmiyor köpekler dolaşıyor korkuyor insanlar doldurdular aşiretleri şimdi kıvıttırıyorlar

yanıt0
yanıt6
17 yılda millet parkından başka ne var:

Anana0180 binkere bindiğimi koyunu ne zaman uyanacaksın .

yanıt3
yanıt0
hakan gardas:

Depremden korkulacak birsey yok cünkü öldüren deprem degil, öldüren insanlarin yapmis olduklari hatali binalardir. . .

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title