Haberler

Aday Sıralamasına Tepki Gösteren MHP'li Bahtiyar'dan İstifa Sinyali

Güncelleme:

MHP Denizli Milletvekilliği sıralamasında 3'üncü sırada yer almasına tepki gösteren Bahtiyar, "Eşimle, nasıl seçim kampanyası yapılır herkese gösterdik. Kimseye yaranamadık" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekilliği Aday sıralamasında 3'üncü sırada yer almasına tepki gösteren Ümit Bahtiyar, "Eşimle, nasıl seçim kampanyası yapılır herkese gösterdik. Kimseye yaranamadık. Tüm Denizli gördü, siz görmediniz. Ankara da görmedi. Allah'a emanet olun sayın ülkücü devleri" diyerek istifa sinyali verdi.

"KİMSEYE YARANAMADIK"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekilliği sıralamasında ilk sırada Emin Haluk Ayhan'ın yer almasının ardından il başkanlığı herkesi birlik ve beraberlik içinde çalışmaya çağırırken, bazı adayların ve partinin ileri gelenlerinin sosyal medyadan ilk 7 sırayı eleştirdiği görüldü. MHP'de ilk sıraya daha önceki 2 seçimde olduğu gibi Emin Haluk Ayhan'ın getirilmesinin ardından milletvekilliği sıralamasında üçüncü sırada olan Ümit Bahtiyar sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Partiye geldiğinden beri birçok spekülasyon yapıldığını belirten Bahtiyar, "Ben sesimi çıkarmadım. Kulaklarımı tıkayarak çalıştım. Seçimlere girdim her şeyimi vererek. Eşimle, nasıl seçim kampanyası yapılır herkese gösterdik. Kimseye yaranamadık. Herkes konuştu. Herkes hor gördü. Tüm Denizli gördü. Siz görmediniz. Ankara da görmedi. Allah'a emanet olun sayın ülkücü devleri. Perşembe günü bir basın açıklaması yapacağım. Hakkım varsa üzerinizde helal edin, ben helal ettim" diyerek istifa sinyali verdi.

"ÜLKEMİZİ BU KARANLIKTAN ÇIKARACAK YEGANE GÜÇ MHP'DİR"

MHP Denizli İl Başkanı da listenin açıklanmasının ardından bir açıklama yaptı. Herkesi birlik içinde çalışmaya çağıran MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, "Ülkenin içinde bulunduğu durumu değerlendirdiğimizde 7 Haziran seçimleri büyük Türk Devleti ve onun necip milleti için son derece önem arz etmektedir. Ülkemizi bu karanlık darboğazdan geçirerek layık olduğu müreffeh seviyeye çıkaracak olan hiç kuşkusuz MHP'dir. 46 yıllık tecrübesi ve yetişmiş nezih kadrolarıyla MHP bu başarıyı sağlayacak güçtedir. Bu bağlamda partimizden aday olan 7 arkadaşımızın hepsi MHP'nin adayıdır. Aziz milletimizin MHP'ye ihtiyacı vardır. Milletimizi bu karanlıktan çıkaracak yegane güç MHP'dir. Başta ben ülkücüyüm diyen herkesi çalışmaya ve Denizlili hemşehrilerimizi MHP'ye desteğe çağırıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Ümit Bahtiyar Denizli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (39)

:

BÖLÜCÜ ITKCI MHP YE OY YOK

19
41
yanıtYanıtla
ErcanmobilWeb@haberler.com:

Tek çare MHP ,MHP de buluşalım

33
14
yanıtYanıtla
trabzon61:

ınsallah baraj altında kalır bu mhp

10
34
yanıtYanıtla
TRAKYALI:

MHP BÖLÜCÜ ALEVI SUNNI TÜRK KÜRT CIKARTAN MHP DIR

7
31
yanıtYanıtla
Tahsin YILDIRIM:

MHP den Bahçeli ve Koray AYDIN gitmeden bir halt olmaz Bhçeli neyse desek de adı her türlü yolsuzluğa karışan Koraya ne demeli yav hala utanmadan aday oluyor bunların iktidar olmak gibi bir niyeti yok olsada bir halt olacagı yokya neyse yav bırakında şu partinin önünü açın bari ne utanmaz adamlarmış yav Allah belanızı versin.

9
27
yanıtYanıtla
afyokMobil-ANDROID:

oylar mhp ye vatandaş

23
12
yanıtYanıtla
gorele:

kımse mhp ye oy vermez cunku bu ulkeyı bozacak bı partı varsa oda mhp dır

7
28
yanıtYanıtla
GencoMobil-IOS:

Bahceli gitmeden MHP asla iktidar olamaz.

15
19
yanıtYanıtla
ERZURUMLU DADAŞ:

BULUŞACAK BÖLÜNENLER BÖLGELERNURLANACAK KARANLIKLAR GÖLGELERDİRİLECEK OĞUZKAANLAR BİLGELERTÜM NEFESTE TÜRKE TESLİM OLACAKEVVEL AHIR DÜNYA BİZİM OLACAKEVVEL AHIR DÜNYA TÜRKÜN OLACAK, BU DÖRTLÜKLE DİYORUMKİ KİMKİ KÜRT TÜRK AYRIMI YAPIYORSA ALLAH ONA NASİP ETMESİN BU ÜLKE KÜRDÜ İLE TÜRKÜ İLE ÇERKEZİ BAŞNAKI HEP BİRLİKTE BÜYÜK TURANA ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYEN PKK LILAR VE ONLARLA MÜZAKERE EDEN İKTİDARA KARŞI GELİN MHP DİYELİM. SELAM VE SAYGILARIMLA

22
11
yanıtYanıtla
TRAKYALI:

OYLAR HDP YE DENIZLILI KARDESLERIM BE YAAAAAAAAAA MHP BÖLÜCÜ

12
19
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title