Haberler

Deniz Seki "Hapse Giren Adamdan Sanatçı Olmaz" Dediği Bayhan ile Barıştı

Güncelleme:

Yıllar önce jürilik yaptığı yarışma programında yarışmacı Bayhan için "Hapse Giren Adamdan Sanatçı Olmaz" diyen Deniz Seki, 15 yıl sonra '6'ncı Dijital Dünyanın Enleri' ödül töreninde karşılaşınca sarılıp barıştı.

2003 yılında yayınlanan bir şarkı yarışmasında jüri olan Deniz Seki, cinayet işlediği ve cezaevinde yattığı ortaya çıkan yarışmacı Bayhan Gürhan hakkında "Bir popstarda olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz" demişti.

"HERKES EKTİĞİNİ BİÇER"

Bayhan, bu yaşananlardan yıllar sonra uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis yatan Seki için "Herkes ettiğini biçer" diyerek şunları söylemişti: "Ben hangi suçtan olursa olsun cezaevine girmiş olan bir kişi için mutluluk duyamam. Ben de cezaevine girmiş bir kişiyim. Aradan geçen zamanda ıslah oldum. Deniz Seki de cezaevinde kendisi ile hesaplaşma yoluna gidecektir. Kendi vicdanı ile kendisi hakkında en iyi kararı yine kendisi verecektir."cezaevi

YILLAR SONRA BARIŞTILAR

Deniz Seki ve Bayhan aradan yıllar geçtikten sonra 6'ncı Dijital Dünyanın Enleri' ödül töreninde bir araya gelerek barıştılar.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bayhan Gürhan Deniz Seki Magazin Haberler

500

Yorumlar (39)

İYİ-CHP-DP-SP:

ARTIK TÜM AVRUPA İLE DOST OLACAĞIZ. AKŞENER GELİYOR. OYLAR İYİ PARTİYE

15
27
yanıtYanıtla
keskin sirkenin zararı küpüne:

biz Türkiye olarak Avrupaya ne yaptık ki bizimle dost olacaklar ? biz her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduk mu olmadık mı ? ya onlar? onlar değilmi ypg ye para silah yardımı yapan pkk lıların her türlü eylemlerine göz yuman ? bize karşı nedir bu kadar düşmanlıkları ? siz ilk önce bize olan kinleri düşmanlıkları nedir nedendir onu öğrenin isterseniz, yardımcı olayım biz islam ülkesi olduğumuz için olmasın?

yanıt0
yanıt1
Haci bekir:

Hapse girdigi icin degil ama Bayhan zaten adam da olmaz sarkicida

9
12
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

DOLAMIŞLAR DİLLERİNE SANAT SANAT. NE YANİ BU UYUŞTURUCU SANATÇI MI ŞİMDİ

8
3
yanıtYanıtla
ANKARAGÜÇLÜ:

LAN BU KARIYI BAŞIMIZA ŞÖHRET EDENLERE YUH OLSUN

10
0
yanıtYanıtla
Rok:

ne oldum demican katana

8
0
yanıtYanıtla
AYHAN:

etme bulma dunyasi ulan kasar kari senden sanatçimi olur uyusturu ticartçisin yobaz bu millet sana pirim veriyor sen uyusturucu ticaretcisin kasar utanmadan santci ayagina yatiyon seni juri yapanda kabahat

6
2
yanıtYanıtla
KUŞ:

Sevimsiz kadın. Yıkma yuvayı hakir görme garibi sen de düşersin bir gün demişler. NETEKİM düşen düştü artıl bak kuş. Ağzınla kuş tut belki. .

5
1
yanıtYanıtla
Yaaa:

Neden insan ayipladiğini yaşamadan ölmüyor demiş sezen aksu iyi de demiş kalemine sağlik

4
1
yanıtYanıtla
wang yu:

ilahi adalet kadar güzel daha güzel bir adalet yoktur dünyada ! çünki bir insanın acımasızca yaptıkları yada param pulum var diye insanlara yüksekten bakıp hor görüp aşağılamasının cezasını yaşarken karşılığını görmesi kadar güzel bir adalet olamaz olacağını da sanmıyorum inanmıyorum, , inanın bu tür kendini beğenmişleri zamanında çok gördüm de büyük çoğunluğu hemen hemen hepsi ilahi adalete tosladılar perişanlar dahada beter olsunlar ! ne oldum deme ne olacağım de ! malda yalan mülk de yalan !

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title