Haberler

Deniz Çakır'ın Başörtülü Kadınlara Hakaret Ettiği İddia Edilen Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Başörtülü kadınlara "Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!" diyerek hakaret ettiği iddia edilen Deniz Çakır'ın olayla ilgili görüntüleri ortaya çıktı.

Bir AVM'nin kafesinde başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edilen ünlü oyuncu Deniz Çakır'ın olayla ilgili görüntüleri ortaya çıktı.

"BURASI ARABİSTAN MI?"

Deniz Çakır'ın, 30 Aralık Pazar akşamı ünlü bir AVM'nin popüler kafelerinden birine alkollü şekilde gidip yan masada sohbet eden başörtülü kadınlara "Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!" diyerek sözlü tacizde bulunduğu iddia edilmişti. Olayın mağdurları savcılığa giderek ünlü oyuncu hakkında şikayette bulunmuş, şikayet sonrası Deniz Çakır hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Çakır da savcılığa giderek ifade vermişti. Savcılık, Çakır hakkındaki 'mensup olduğu dinin emir ve yasaklarına uygun davranmamasından dolayı hakaret suçundan yürütülen soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Aynı zamanda Çakır hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından takipsizlik kararı verdi. Başörtülü kızlar, bu karara avukatları Enes Bayraktar aracılığıyla itiraz etti. Soruşturma devam ediyor.

Deniz Çakır'ın Başörtülü Kadınlara Hakaret Ettiği İddia Edilen Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı

"SANSASYONEL BİR ÜSLUPLA SUNULUYOR"

Deniz Çakır ise sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hakkımdaki haksız ve tek yanlı suçlamaların ortalıkta bir cadı kazanı kaynatmaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Bugün basına ve sosyal medyaya yansıyan haberlerde; yine şikayetçi görünen kişilerin ilk günkü isnatları, tek yanlı beyanları, yeni bir şeymiş gibi ve sansasyonel bir üslupla sunuluyor. Ben; basının görev ve hakları kadar sorumlulukları da olduğu kanısındayım. Bunun yanında, her şeyden önce biraz insani, vicdanlı ve insaflı, gerçeklerin dışına çıkmama özeni ile tüm bunların toplamından çıkacak biraz gazetecilik etiğine uyulması talebim var. Bırakalım yargı; gerçeği bulma görevini, kimseden etkilenmeden, yansız bir şekilde sürdürsün. Basın; çatışma ve gerginlikler yerine gerçek ve hukuktan yana olsun" ifadelerini kullandı.

Deniz Çakır'ın Başörtülü Kadınlara Hakaret Ettiği İddia Edilen Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Suudi Arabistan Deniz Çakır Aralık Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (179)

Uzza:

Biraz bırakında biz siz müslümanları eleştirelim böyle ucuz oyunlarla konuşma seslerini kısıp yada açmayla yalancılığınızı iftiracılığınızı ortaya çıkarıyorsunuz ne olduğunuzu tüm dünya görüyor dünyada bu ayak oyunlarını sadece müslümanlar yapıyor

232
4
yanıtYanıtla
Serpil:

Hatırlarsan mustafa cecelide ayrıldığı eşinin evine kamera koymuştu haklısın uzza bunlardan herşey beklenir

yanıt144
yanıt1
İset:

Ayyyy şu şikayet eden türbanlı kızları iblis görse korkudan kaçar yüzlerinden kötülük akıyor

yanıt138
yanıt2
Cavit:

Efsane geri dönmüş hoşgeldin UZZA

yanıt63
yanıt0
El Ilah:

Ben senden daha buyugum peygamber bile beni ovdu ama sonra seytan soyletti dedi o baska

yanıt36
yanıt0
Ecem:

Sizin gibi geri fikirli sanatçilarin en agir cezayi almasi gerek insanlara örnek olmaniz gerekirken ne yapiyorsunuz bu ülkede kimse kimseyi dışlayamaz baş örtü bir arap kiyafeti degil islamin emrettigi bir hükümdur isteyen istedigi gibi dini yasantisina gore yaşayabilir kimsenin açiğada baş örtüluyede karisma hakki yoktur

13
162
yanıtYanıtla
Hakkaniyet:

Ickili mekanda müslümanligi ile övünen türbanli kadinlarin ne isi var? Demek ki merak etmisler icki icmisler. O zaman milleti müslümanim diye niye kandiriyorsunuzda Denize takiliyorsunuz.

162
3
yanıtYanıtla
batu:

okuduğun haberi anlamamışşın yorum yapmışşın 122 tane garip insanda beğenmiş

yanıt2
yanıt129
Deniz durusoy:

Yanlış okumuş yanlış yorumlamışsın seni beğenenlerde yanlışlikla beğenmiş hepiniz kuşbeyinlisiniz

yanıt1
yanıt123
Atakan:

122 begenen size iyi batırmış

yanıt106
yanıt1
Tüm 179 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title