Haberler

Demre En Fazla Ödül Alan İlçe Oldu

Antalya'da düzenlenen Uluslararası Değerler Eğitimi Sempozyumu'nun kapanışındaki ödül töreninde 3 dalda 6 kategoride ödül birden alan Antalya'nın Demre ilçesi, 19 ilçe arasında en fazla ödül alan ilçe oldu.

Antalya'da düzenlenen Uluslararası Değerler Eğitimi Sempozyumu'nun kapanışındaki ödül töreninde 3 dalda 6 kategoride ödül birden alan Antalya'nın Demre ilçesi, 19 ilçe arasında en fazla ödül alan ilçe oldu.

Antalya Dedeman Oteli'nde Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ın elinden ödüllerini alan Demreli öğretmen ve öğrenciler daha sonra İlçe Milli eğitim Müdürü Bülent Aldal ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öğretmenler kategorisinde "Kalbimdeki Sevgi" ve Yaşadığımız Çevre" konulu fotoğraf yarışmalarında 3 bin aday arasından Demre Atatürk İlköğretim Okulu sınıf öğretmenleri Remzi Aydın ve Gökhan Subaşı birinci olurken, ilköğretim kurumu öğrencileri arasında düzenlenen "Yaşadığımız Çevre" ve "Kalbimdeki Sevgi" konulu fotoğraf yarışmalarında 2 dalda da Demre Atatürk İlköğretim Kurumu

6'ıncı sınıf öğrencisi Gonca Çolakoğlu birinci oldu. Demre Karabucak İlköğretim Kurumu 4'üncü sınıf öğrencisi Duygu Çiloğlu ise "Yaşadığımız Çevre" İlköğretim kategorisinde fotoğraf üçüncülük ödülünü aldı.

KAMERAMANLIK YAPAN LİSELİ YÖNETMENİN İLK FİLMİ ÖDÜL ALDI

Lise öğrencileri arasında düzenlenen 1. Genç Çınarlar Kısa Film Yarışması'nda ise Demre Lisesi Matematik Öğretmeni Mehmet Özgür Bozkurt'un senaryosunu yazarak danışmalığını yaptığı ve hafta sonları düğünlerde ailesine destek olmak için kameramanlık yapan 9'uncu sınıf öğrencisi Yasin Ökten'in çektiği "Miras" isimli film de ikincilik ödülünü aldı.

HEPSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, her şeyden önce inanarak yola çıktıklarına vurgu yaparak bu başarının Demre'de özveri ile çalışan öğretmen ve öğrencilere ait olduğunun altını çizdi. "Hepsine tek tek teşekkür ediyor bu başarılarının devamını diliyorum" diyen Aldal, "Ödül alan öğretmen ve öğrencilerimiz için, onların Antalya'daki törene gelemeyen ekip arkadaşları ve yakınları için ilçemiz bünyesinde bir ödül töreni daha yapmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Nuri Gülay Turan Eren Demreli Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title