Haberler

Demokrat Partili Başkandan Erdoğan'a Destek

Güncelleme:

Muş'un Yeşilova beldesinin Belediye Başkanı İlhan Çiftçi, Cumhurbaşkanı seçiminde Başbakan Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

Muş'un Yeşilova beldesinin Demokrat Partili Belediye Başkanı İlhan Çiftçi, cumhurbaşkanı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

Çiftçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, parti genel merkezinin cumhurbaşkanı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleme kararı aldığını belirterek, "Belde halkımız, büyüklerimiz, belediye meclisimizin aldığı kararla bizim adayımız Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Belde halkı olarak Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğimizi açıklıyorum. Biz belde sakinleri olarak da benim partimin destek verdiği şahsa değil, benim adayım ve belde halkımın adayı Tayyip Erdoğan'a oy vereceğiz" diye konuştu.

Belde sakinlerinden Abdullah Çiftçi de "Bugüne kadar görmediğimiz her şeyi Başbakanımızdan gördük. Bizler Başbakan'ı destekliyoruz. Bundan iyisini bulamayız. Kararımızı böyle aldık" dedi.

Memduh Aydın ise Erdoğan'ın dürüst ve hedefi belli olan bir aday olduğunu belirterek, "Türkiye'de böyle bir aday olmadığı için Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyoruz" ifadesini kullandı.

Ömer Çelik de huzur ve barış için Erdoğan'ı destekleyeceklerini söyledi. - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan İlhan Çiftçi Yeşilova Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title