Haberler

Deha'nın İkinci Sezonunda Antonio Banderas Picasso'ya Hayat Veriyor

Güncelleme:

Emmy ve Altın Küre adaylıkları bulunan dünyaca ünlü oyuncu Antonio Banderas, National Geographic'in ilk senaryolu yapımı Deha'nın ikinci sezonunda ünlü İspanyol ressam Pablo Picasso olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

National Geographic'in ilk senaryolu yapımı olan ve ilk sezonuyla Emmy Ödülleri'nde 10 adaylığı bulunan DEHA, ikinci sezonuyla 2018 yılında ünlü İspanyol ressam Pablo Picasso'nun hayatını ve çalışmalarını ekranlara taşıyacak. İlk sezonunda usta oyuncu Geoffrey Rush'ın Albert Einstein'ı canlandırdığı, National Geographic'in en başarılı yeni dizi lansmanı olan ve tüm dünyada 45 milyondan fazla insanın izlediği yapımın ikinci sezonunda Picasso'ya Emmy ve Altın Küre adaylıkları bulunan Hollywood yıldızı Antonio Banderas hayat verecek. Dizinin yapımcılığını ilk sezonunda olduğu gibi yeni sezonda da Brian Grazer ve Ron Howard üstleniyor.

Bugüne kadar Pancho Villa'dan Ernesto "Che" Guevara'ya kadar pek çok ikonik figürü başarıyla beyaz perdeye yansıtan Antonio Banderas, Pablo Picasso'nun hayat hikayesinin kendisini her zaman derinden etkilediğini söyledi: "National Geographic ve Deha ekibiyle böyle bir projede çalışmak çok heyecan verici. Dünyanın en yenilikçi ressamlarından biri olan ve benim doğduğum şehir Málaga'da doğmuş olan Picasso'ya büyük saygı duyuyorum."

Kültür ve sanat dünyasında çığır açan ve çalışmalarıyla derin izler bırakan ünlü İspanyol sanatçı Pablo Diego Jose Francisco de Paula Juan Nepomuceno Maria de los Remedios Cipriano de la Santisima Trinidad Ruiz y Picasso, 91 yıllık hayatının 80 yılını kariyerine adadı. Tıpkı DEHA'nın ilk sezondaki konuğu Albert Einstein gibi dünyayı farklı şekilde gören ve sıra dışı bir şekilde yorumlayan, sanatsal dışavurumunu sürekli yenileyen ve sınırları zorlayan Picasso, kariyeri boyunca günümüzde dünyanın ünlü müzelerinde sergilenen ve aralarında efsanevi tablolar Guernica ve Les Demoiselles D'Avignon'un da yer aldığı 50.000'den fazla çalışmaya imza attı. Sanatla ilişkisini "Bir fikirle yola çıkıyorum. Sonra o fikir başka bir şeye dönüşüyor." diyerek açıklayan Picasso, hayatının büyük bir kısmını Ernest Hemingway, Coco Chanel, Henri Matisse, Gertrude Stein gibi önemli yazar ve sanatçılarla birlikte Paris'te geçirdi.

DEHA'nın ikinci sezonu Türkiye'de de tüm dünya ile aynı anda 2018 yılında 171 ülkede ve 45 dilde National Geographic ekranlarında olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Antonio Banderas Albert Einstein Küre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title