Haberler

Defne Samyeli'nin Kızı Derin, Sütyensiz Fotoğraf Paylaştı

Güncelleme:

Güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı sütyensiz fotoğraf olay oldu.

Oyuncu ve sunucu Defne Samyeli'nin güzelliğiyle dikkat çeken kızı Deren Talu, özellikle uzun boyu ile podyumlardaki pek çok modele rakip olacak cinsten.

GÜZELLİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

19 yaşındaki Deren geride bıraktığımız yılın son günlerinde tatil için geldiği İstanbul'da annesiyle birlikte bir davete katılmış ve güzelliğiyle ilgi odağı olmuştu.


SÜTYENSİZ POZ VERDİ

Deren sonrasında gelen modellik tekliflerine "Evet" diyerek objektifler karşısına geçti. Güzel isim, takipçileri kısa sürede artan sosyal medya hesabından 'İşe dönme zamanı' notuyla birbirinden güzel üç fotoğraf karesi paylaştı. Fotoğraflarının birinde sütyensiz olması gözlerden kaçmadı.

İşte Derin Talu'nun paylaştığı fotoğraflar;


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli İstanbul Magazin Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (20)

yakışanı giymek lazım:

Benim kızımda mini etekler giyer, kıyafetine göre sütyensiz giydiği de olur. Kıyafet konusunda karışmak doğru değil, şimdi giymeyecek ne zaman giyecek. Yarın çocuk doğurup vücudu bozulunca istese de giyemez. Giysin valla canı ne isterse onu giysin.

9
57
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

amerikan uşaklarıı bu memleketi aha bunlar yok ediyor işte . . . böylelerini VATANDAŞLIKTAN ATACAKSIN . . .

16
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Anasına bak kızını al boşa degil bu söz

15
0
yanıtYanıtla
elif:

1-1, 5 yıl daha gelişecek. şimdiden bile iyi. o zaman spor desteğiyle tam bir afet olur.

4
10
yanıtYanıtla
elif:

sensin pireli komünist. dünyada komünist devlet kalmadı neredeyse bi çıkamadınız o çukurdan toprak kafalı.

yanıt0
yanıt0
Hebraist:

Talu (yahudilerde Tal soyismi meshur) tal ibranice çiy demek

9
2
yanıtYanıtla
YOK YOK:

Ne var bunda. Onlar için gayet normal. Nasıl isim yapacak biyerlerini açmadan. . ?Ayrıca annesi çok daha güzel.

7
3
yanıtYanıtla
Gökhan Çimen:

Hangi yolun yolcusu olduğu belli

9
0
yanıtYanıtla
CAKMA MHPLI:

BU KIZ COK KALPLER KIRACAK

2
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

rcp amcası bakıyor mudur tape olayı vardı ya bi ara . . .

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title