Haberler

Dünyanın En Kısa Evliliği 3 Dakika Sürdü! Boşanma Sebepleri 'Pes' Dedirtti

Güncelleme:

Kuveyt'te yeni evlenen çift, damadın yere düşen geline "salak" diyerek alay etmesi nedeniyle 3 dakika sonra boşanma kararı aldı. En hızlı boşanma davası olarak tarihe geçen olay, sosyal medyada gündem oldu.

Kuveyt'te 3 dakika önce evlenen kadın, evlendikleri binadan çıkar çıkmaz boşanmak istedi. Gelinin isteği, ülkenin en hızlı boşanma davası olarak tarihe geçti.

The Sun'daki habere göre; yeni evlenen çift nikahlarının kıyıldığı mahkeme salonundan çıkarken, gelinin ayağı takıldı ve düştü. Bunun üzerine damadın yeni gelinle "salak" diyerek alay etmesi, genç kadını çıldırttı.

GELİN HEMEN MAHKEMEYE BAŞVURUP AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Boşanmak için hemen mahkemeye başvuran kadın, damadın bu tavrının kabul edilemez olduğunu ve ayrılmak istediğini hakime belirtti.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Kadın sosyal medyayı adeta salladı ve birçok kullanıcıdan destek mesajları aldı. Konuyla ilgili yorum yapan bir kullanıcı, "Eğer daha baştan böyle davranıyorsa, onu terk etmek en iyisidir" diye yazdı.

Başka bir kullanıcı, "Saygısı olmayan evlilik, baştan başarısız bir evliliktir" yorumunda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sosyal Medya Kuveyt 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (185)

Www www:

Adam bunun sakarlıklarını bildiği için SALAK demiştir. Bir tane beyinden yoksun bende de var.

18
88
yanıtYanıtla
bb:

Bence beyinsiz sensin

yanıt16
yanıt2
DR.:

sende beyin olsa böyle bi varoşluk yapıp bunu buraya yapmazsın. kadın erkeğin yansımasıdır. eve gidince malak gibi davranıyosan sana az bile yapıyo. dışarda sarışın bi kadın görün hemen konuşmanız değişiyo. ay çok varoşsunuz daha da örnek vermicem iğrendim. kısaca malsın sen. teşhis bu git tedavi ol.

yanıt20
yanıt5
..:

evliyen boşan. . sevgiliysen ayrıll. . asıl sen beyinden yoksunki ki burda söyleyebiliyorsn. . SALAK

yanıt16
yanıt2
siboş.:

Senin gibi beyinsizler o zaman salak olduğunu bildiği kadını ısrarla alıyorsa kendi salaklığınızdan sizi kimse kabullenmemiş almamış evde kalma korkusundan almışsınız o zaman. Senin gibi insan müsvettelerinin eşine saygısı bu işte. Beyinsiz.

yanıt28
yanıt2
memur:

bence de eşin salak seninle evlenmiş çünkü

yanıt18
yanıt3
ayşe:

Kadına ne yaptında salak ettin kim bilirönce kendi ni bi dentleKadın yada erkek birbirine değer verdiği sürece mutlu bir aile olarak varolurlar

yanıt14
yanıt2
Ayşe:

ayrıca boşanan kadına afferin Taa başından senin yanında olamayansana değer vermeyen defolsun biranöncedüşmez kalkmaz bir Allahtır. . . .

yanıt20
yanıt4
herhangibiri:

beyinden yoksunsa almasaydın eminim seninle evlenmek için kırmızı halı sermemiştir. kandırana kadar neler yaptın Allah bilir. şimdi atıp tutuyorsun. çekirdek içi kadar beyin var mı acaba sende!!!

yanıt40
yanıt3
Yazik lar olsun:

Olan beyninide senin gibi erkek musvettesi bitirmiş tir. Nefret ediyorum senin gibi erkeklerden

yanıt16
yanıt0
Tüm 185 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title