Haberler

Cüneyt Arkın, Türkiye'yi tehdit eden Donald Trump'a ateş püskürdü: Sen bizi ne sandın ulan!

Güncelleme:

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Cüneyt Arkın, Donald Trump'ın Türkiye ekonomisini mahvedip yok edeceğim." tehdidine çektiği videoda "Sen bizi ne sandın ulan!" diyerek tepki gösterdi.

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde planladığı olası operasyona ilişkin Twitter'dan "Türkiye ekonomisini mahvedip yok edeceğim." diye tehdit etmişti. Türkiye'nin sınırları aşması halinde de ekonomik yaptırım uygulayacağını açıklamıştı.

Donald Trump'ın bu tehdidine sessiz kalamayan Cüneyt Arkın, bir video yayınlayarak "Sen bizi o zenciler mi sandın. Nice ülkelerin servetlerini alçakça ele geçirdin." dedi

"NİCE ÜLKELERİN SERVETLERİNİ ALÇAKÇA ELE GEÇİRDİN"

Trump'ın Türkiye hakkındaki açıklamasından dolayı bir sosyal medya hesaplarından bir video yayınlayan Cüneyt Arkın, şöyle konuştu: "Eyy Amerika! Sen bizi ne sandın ulan. Senin patronun olduğun o dünyanın en zengin, en güçlü devletlerini, ayağında çarık bile yokken bu kadar yoksulluk içinde yenip denize döktük. Unuttun mu? Unutmazsın tabii. Sen bu ayıpla yaşıyorsun. Ey Amerika sen vatanlarını zapt eden, topraklarını ele geçiren, yaşlı, kadın demeden katleden Amerika.. Sen bizi o zenciler mi sandın. Nice ülkelerin servetlerini alçakça ele geçirdin. Eyy Amerika sen demokrasi düşmanısın. Nerede bir faşist-dikta varsa sen onun koruyucususun."

Cüneyt Arkın, Türkiye'yi tehdit eden Donald Trump'a ateş püskürdü: Sen bizi ne sandın ulan!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Cüneyt Arkın Donald Trump Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (106)

coni:

hahahaahaha ya bu millettten bi cacik olmaz

30
175
yanıtYanıtla
CONİYEEEEEEEEEEEE:

SENDEN DE OLSA. . , , , OLSA. , , , , . . MEŞİN KAFA OLUR. . . , , , KAFAN. . . ZATEN SEPET GİBİ, , , , ,

yanıt0
yanıt0
ist.:

senin de vatan haini olduğun ortada

yanıt14
yanıt6
türk tc:

sen vatan hayini senden bi cacık olmaz

yanıt36
yanıt4
coni:

ulan bi hain lafidir tutturmusunuz cahil comar seni, uyu uyu gun gelecek yigecek ekmek bulamicak bu millet boyle devam et egitimsiz herif seni

yanıt14
yanıt48
TÜRKIYE:

SENIN GIBI HIYARLAR OLDUGU SÜRECE CACIGA GEREK YOK

yanıt94
yanıt8
Gül:

Sen kendi burnundaki pisligi temizle mayasi bozuk

yanıt48
yanıt10
vatandas:

Sen kimsin hirbo onu soyle, cevapliyalim

yanıt35
yanıt3
yusuf:

adı coni olanın yorumu da conice oluyor anlaşılan

yanıt4
yanıt1
Alex:

Aslansın abi

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title