Haberler

Cumhurbaşkanı Gül'ün Veda Resepsiyonu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görev süresinin sona ermesi dolayısıyla Çankaya Köşkünde ikinci veda resepsiyonunu verdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görev süresinin sona ermesi dolayısıyla Çankaya Köşkü'nde ikinci veda resepsiyonunu verdi. Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, Çankaya Köşkü'nde bu kez, iş adamları, dini liderler, bilim insanları, yazar ve sanatçılar, basın mensupları, sporcular, sivil toplum ve meslek kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Gül çiftçi, davetlilerin salonda yerlerini almasının ardından Büyük Resepsiyon Salonu'na girdi. Konuklarla tokalaşan Cumhurbaşkanı Gül, kürsüye çıkarak kısa bir veda konuşması yaptı.

Konuşmanın ardından misafirleriyle selamlaşan ve kısa süre sohbet eden Gül çifti, isteyenlerle anı fotoğrafı çektirdi.

Binin üzerinde davetlinin katıldığı resepsiyonda, iş dünyasının temsilcileri, dini liderler, bilim insanları, yazar ve sanatçılar, basın mensupları, sporcular, sivil toplum ve meslek kuruluşlarının temsilcileri yer aldı.

Resepsiyona, Cumhurbaşkanı Gül'ün kızı Kübra Gül Sarımermer ile eşi Mehmet Sarımermer ve oğlu Ahmet Münir Gül de katıldı. Kübra Gül Sarımermer, ilk kez Cumhurbaşkanlığındaki bir resepsiyonda bulundu.

Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, 12 Ağustos Salı günü de Çankaya Köşkü'nüde devlet erkanı için veda resepsiyonu vermişti. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Hayrünnisa Gül Çankaya Köşkü Abdullah Gül Kübra Gül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title