Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Arena' İsmini Statlardan Kaldırıyoruz

Güncelleme:

Önder İmam Hatip Gençlik Buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Talimatı verdim, 'arena' isimlerini statlardan kaldırıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Önder İmam Hatip Gençler Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bakanlara talimatı verdim, Arena isimleri stadlardan kaldıracağız." dedi.

Erdoğan'ın açıklamasının o kısmı:

"TALİMATI VERDİM, ARENA İSMİNİ KALDIRIYORUZ"

Arena isminin kaldırılacağını söyleyen Erdoğan, "İmam Hatip lisesi derken diğer Anadolu, Fen liselerini ayırmamız sözkonusu değil. Onlarla da biraraya geliyoruz. Sözlerimin bu noktasında gördüğüm gerek bu stadyumda, doğup büyüdüğüm bu Kasımpaşa semtinde, adımı bu stadyuma verdikleri, Arena değil ha burası, stadyum! Arenalara karşıyım. Arenalarda neler yaptıklarını bilirsiniz değil mi? İnsanları kimlere parçalatılırdı malum. Bakanlara talimatı verdim, Arena isimleri stadlardan kaldıracağız. Bizim dilimizde böyle bir şey yok. Açın bakın anlamına, böyle bir şey olamaz...." açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title