Haberler

Çukur'da Sena'nın Ölüm Sahnesi İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

Güncelleme:

Çukur'un son bölümünde Sena'nın ölümü; Yamaç'ın Sena'ya vedası izleyenleri ağlattı. Dizideki ölüm sahnesi izleyenler "Ciğerimizi söktün" yorumları yaptı.

Reyting rekortmeni Çukur dizisinde canlandırdığı Sena karakteriyle milyonlarca kişi tarafından hayranlıkla takip edilen Dilan Çiçek Deniz, Çukur'a veda etti.

Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümünde Deniz'in ölüm sahnesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

ÖLÜM SAHNESİ YÜREK YAKTI

Çukur'da dün yayınlanan 60. bölümde duygusal anlar ve vedalar dikkat çekti. Dilan Çiçek Deniz'in canlandırdığı Sena karakteri boğularak ölüp diziye veda etti. Sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlayan Dilan Çiçek Deniz, şunları söyledi: "Senayım ben! Benim için en özeliydi.. İki sezondur güzel ruhlarla çalışma fırsatım oldu. Büyüdüm, hem iş hem hayatla ilgili herkesten çok ama çok şey öğrendim. Beni hayatlarına alan, bana bu fırsatı veren ve beni destekleyen herkese, çok teşekkür ederim.

Çukur'da Sena'nın Ölüm Sahnesi İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

"İYİ Kİ VARSINIZ İYİ Kİ"

Sürekli kendimi geliştirmem için beni motive ettiniz. Yanımda oldunuz, sağ olun. Sena'dan da çok şey öğrendim. Güçlü olmayı, hayır demeyi, çok sevmeyi herkesi ama her şeyi. Son sahneye kadar yanımda olan ve bana çok yardımcı olan partnerime, ay yapıma, sevgili yönetmenlerimize, senaristimize, oyuncu arkadaşlarıma, abilerime, ablalarıma, babama, anneme, güzel kızlarıma fakat en büyük teşekkür ne kadar çok çalışsalar da, yorulsalar da işlerini en iyi şekilde yapan ve bunu yaparken iyi insan olmayı unutmayan tüm reji, prodüksiyon ve set ekibine... İyi ki varsınız, iyi ki... Belki hic¸birimiz kahraman değiliz. Hele ben, hic¸ değilim! Sevdiklerini korumak ic¸in kahraman olmaya da gerek yok zaten.

Çukur'da Sena'nın Ölüm Sahnesi İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

"CİĞERİMİZİ YAKTIN"

Dizideki yürek burkan ölüm sahnelerini izleyenler ise yaşadığı duygu dolu anları sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Diziyi izleyenler 'Ciğerimizi yaktın' ve 'Yıkıldım' gibi yorumlar yaptı.

Çukur'da Sena'nın Ölüm Sahnesi İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

İşte o yorumlardan bazıları:

Çukur'da Sena'nın Ölüm Sahnesi İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

Çukur'da Sena'nın Ölüm Sahnesi İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

Çukur'da Sena'nın Ölüm Sahnesi İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

Çukur'da Sena'nın Ölüm Sahnesi İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500

Yorumlar (27)

MST:

TRT1 dışındaki tüm diziler saçma, A Haber dışındaki tüm haberler yalan, iftira!. . Devam edin bu kafayla. . . Sonra da demokrasi, hak, hukuk, herkesin düşüncesi, milli irade masallarını birbirinize anlatırsınız.

5
12
yanıtYanıtla
baraqure:

Ne yiyon mesut sen vatuz Falanmı ???

yanıt1
yanıt1
hakan:

bana göre öyle diye yazarsanız daha mantıklı olur nasılki herkes aynı takımı tutmuyor veya herkes aynı yemeği sevmez bu diziler veya filmlerde öyle hepimiz aynı şeylerden hoşlansaydık bu dünyanın tadı tuzu kalmazdı tatlı rekabetlerde lazım kimseyi kırmadan

yanıt2
yanıt0
Nuri Alco:

get ulan isini - ne ötüyon. Kot kafa

yanıt2
yanıt0
MASKOT:

SİZ AGLARKEN EKRAN BAŞINDA DİZİ YÖNETMENİ DAHİL OYUNCUILAR REYTİNG FENA OLDU AVUÇLARIM KAŞINDI GELSİN PARALAR DEDİLER CUKKA CEPTE PARALAR :) UYUYUN DİZİ İZLEMEYE DEVAM :)

9
4
yanıtYanıtla
cenk erten:

bu saçma diziyi kim seyrediyor ya

4
6
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Gerçekte bile ölse gözümden bir damla yaş gelmez.

4
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıneerergfghgnbn:

yu be boyle bır olum seklımı olur ne fasıst senarıstmıiş testere flımde yok lan :)

7
2
yanıtYanıtla
TURKO:

iyi oldu. . . . diziden gitti

2
6
yanıtYanıtla
Kerem dragon:

Ya bunca sorun varken uğraştığınız işlere bakin o dizi bu dizi memleket meselelerine dönün cebini dolduran bi kaç yeni yetme oyunculara diil

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title