Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'ya "Soysuz İt" Diyen Oyuncu Orhan Aydın, Para Cezasına Çarptırıldı

Güncelleme:

Oyuncu Orhan Aydın, kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye sosyal medya hesabından hakaret ettiği gerekçesiyle para cezasına çarptırıldı.

Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın, 2016 yılında "Nişantaşı kaşarları vatandaşlıktan çıkarılsın" diyen Ahmet Mahmut Ünlü için "Susturun bu soysuz iti" dediği gerekçesiyle yargılandığı davada para cezasına çarptırıldı.

HAKARET ETTİĞİ GEREKÇESİYLE PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI

Sol'un haberine göre, Bakırköy 23. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada mahkeme Orhan Aydın'ın 'hakaret' suçundan Türk Ceza Kanunu'nun 61. maddesi uyarınca adli para cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Cübbeli Ahmet Hoca'ya 'Soysuz İt' Diyen Oyuncu Orhan Aydın, Para Cezasına ÇarptırıldıOrhan Aydın

"YANMAYAN KEFEN SATANA 'SOYSUZ İT' DEDİM SUÇSUZUM"

Orhan Aydın savunmasında, "Şikayetçi şahsı ben ilk kez Levent Kırca'nın televizyon skecinde tanıdım. Sonrasında tüm ülke bu şahıs hakkında onlarca haber okudular. İnsanların inançlarını kullanarak bunun üzerinden ticaret yapan bir simsarla karşı karşıya olduğumuzu anladık. İsmailağa adlı cemaatin bir yürütücüsü olduğunu öğrendik. Türk Dil Kurumu sözlüğünde soysuzun, soyu tükenmiş, yozlaşmış, toplumsal olarak kötüye giden anlamlarına geldiğini görüyoruz. Yanmayan kefen, yangından ve depremden koruyan su satan bu şahsa 'soysuz it' kelimelerini kullandım. Suçsuzum, beraatıma karar verilmesini talep ederim" demişti.

Cübbeli Ahmet Hoca'ya 'Soysuz İt' Diyen Oyuncu Orhan Aydın, Para Cezasına ÇarptırıldıCübbeli Ahmet Hoca (Ahmet Mahmut Ünlü)

"3 BİN 500 LİRA CEZALANDIRILDIM"

Karara kişisel Twitter hesabından tepki gösteren Aydın, "Cübbeli Ahmet lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü adlı zata (hakaretten) toplam 3,500 Lira ile cezalandırıldım. Zaman, din simsarlarının "okunmuş terlik, tükürülmüş sakal kılı" satışını cami avlusundan yapanların zamanı! Oysa gerçek tıpkı kral gibi çırılçıplak" ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca'ya 'Soysuz İt' Diyen Oyuncu Orhan Aydın, Para Cezasına Çarptırıldı

Cübbeli Ahmet Hoca'ya 'Soysuz İt' Diyen Oyuncu Orhan Aydın, Para Cezasına Çarptırıldı

Kaynak: Güncel

Ahmet Mahmut Ünlü Orhan Aydın Aydın Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (274)

bozkurt:

ülkemiz malesef yunan tohumu kaynıyor hacıyı hocayı bahane ederek islama saldırmayı adamlık sanıyor şerefsizier

206
34
yanıtYanıtla
tombala:

seninki bu saldırı değilmi, psikopat gibi konuşmuşsun, islamı savunuyom diyon en ağır hakareti yapıyon, bunun izahı islamda nedir, insanlar islama saldırmıyor, boş konuşan hacı hocaya sesleniyor

yanıt5
yanıt9
Aslan:

Cubeli islmi mi temsil ediyor ahmak cahil oldugun her halinden beli iki kurus icin imanini seytana satmis cubeli ancak sizi ceheneme goturur

yanıt1
yanıt2
Sarıl bana:

Bravo az bile demişsiniz orhan bey cüppeli aslında şom ağızlının teki o ve onun gibileri dini kendi amaçları doğrultusunda kullanan birer zavallı bir gün ölüp gidecek yaradana nasıl hesap veririm diye düşünmüyorlar yazık ki

41
141
yanıtYanıtla
SELCUKLU:

orhan aydin gibi gavurlar yasasin cehennem !!!

132
48
yanıtYanıtla
xx:

sizin gibi şarapçı olmasından daha iyidir.

110
39
yanıtYanıtla
Deniz can:

Müşrik için münafığı savunma

yanıt2
yanıt10
ASABİ FATSALI:

DİNİ bilgisi sıfır olan Konu din olunca ne kadar dinsiz imansız bilgisiz cahil vasa ALİM kesiliyor ve ALİMLERE saldırıyor az bir ceza ile yırtmış nasıl olsa gebereceksin birde ahireti var bu işin

108
29
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

. . . ödünüz kopyor anasini satayim, bu dünyada bir seye sap olamadiniz ''öbür dünyayida'' buradan hal etmeye ugrasiyorsunuz, .

yanıt2
yanıt33
hackan:

Bu kim lan? Iki kere ekranda gorundu artist oldu. Ulan millet meshur olmak icin din adamlarina saldiriyor. Senin mahmut hocayla ne isin var? Ne diye adama it diyorsun?

111
22
yanıtYanıtla
Tüm 274 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title