Haberler

Crıstıano Ronaldo'nun Sporting Lizbon Hayali

İngiltere Premier Ligi Ekiplerinden Manchester United Forması Giyen Portekizli Yıldız Futbolcu Cristiano Ronaldo, Kariyerinin Son Dönemlerinde Eski Kulübü Sporting Lizbon'da Top Koşturmak İstediğini Açıkladı.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United forması giyen Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, kariyerinin son dönemlerinde eski kulübü Sporting Lizbon'da top koşturmak istediğini açıkladı.

Uzun süredir hakkında, İspanyol devi Real Madrid'e transfer olacağı yönünde haberler çıkan Manchester'ın genç yıldız Cristiano Ronaldo, yıldızının parladığı eski kulübü Sporting Lizbon'a bir gün tekrar geri dönmeyi arzuladığını söyledi. Ronaldo konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sporting, mükemmel bir takım. Onlarla duygusal bir bağım olduğunu saklayamam. Yaşamımın çok önemli yedi yılı onlarla birlikte geçti. Mükemmel kulübe ve insanlarına saygı duyuyorum" dedi.

Ronaldo, bugünkü konuma gelmesinde her şeyi Sporting Lizbon Kulübü'ne borçlu olduğunu ve bunu da herkesin bildiğini de ifade ederek, "Kapıları kapatmayacağım. Herkes benim bir gün oraya döneceğimi biliyor. Geri dönüp Sporting forması giyeceğim" diye konuştu.

(ERS-ERS-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title