Haberler

Coşkun Sabah, 4,5 Milyon Lira Tazminatla Boşandığı Eşini İftarda Ağırladı

Güncelleme:

Coşkun Sabah, "Bende mal çok" deyip 4,5 milyon lira tazminat ödeyerek boşandığı eski eşi Ceyda Okay'la iftar yemeğinde buluştu.

Yaklaşık bir ay önce eşi Ceyda Sabah'tan 4,5 milyon lira vererek ayrılan Coşkun Sabah, eski eşiyle Orhan Gencebay'ın düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

İftar sonrası Orhan Gencebay, "Onların barışmasını ve yeniden bir araya gelmelerini biz de istiyoruz" yorumunu yaptı.

"ZATEN KÜS DEĞİLİZ"

İftar sonrası gazetecilere cevap veren Coşkun Sabah'ın boşandığı eşi Ceyda Okay, "Zaten küs değiliz, görüşüyoruz ve aramızda bir sıkıntı yok." dedi.

"SEN DE BİR ŞEY SÖZLESENE"

Coşkun Sabah ise muhabirlerin sorularını duymamazlıktan gelirken, yemekte kendilerine avukatlarının da eşlik ettiğini belirtmekle yetindi. Eski eşinin "Sen de bir şeyler söylesene" şeklindeki serzenişlerini duymazlıktan gelen Sabah eski eşi ve diğer misafirleriyle birlikte arabasına bindi ve muhabirlerin yanından ayrıldı.

"BENDE MAL ÇOK"

Hatırlanacağı gibi Coşkun Sabah, boşanma dvası sonrası eski eşine 4,5 milyon lira tazminat ödemiş, gazetecilerin sorularına ise "Bende mal çok" diyerek cevap vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Orhan Gencebay Coşkun Sabah Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title