Haberler

Çocukluk fotoğrafını paylaşan Merve Boluğur, kendisini övdü: Taş bebek gibiyim

Güncelleme:

Karantinada olan oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaşarak "Taş bebek gibiyim" notunu düştü.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Türkiye'ye de sıçradı. Salgından korunmak için önlem alan oyuncu Merve Boluğur ise kendisini evine kapattı. Bu süreçte Instagram hesabını aktif olarak kullanan Boluğur, ise takipçileriyle eski fotoğraflarını paylaşmaya başladı.

"TAŞ BEBEK GİBİYİM"

Nostaljik yolculuğa çıkan Merve Boluğur, Instagram hesabının hikaye kısmından çocukluk dönemine ait bir fotoğrafını paylaştı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Boluğur paylaşımına "Taş bebek gibiyim" notunu düştü.

Çocukluk fotoğrafını paylaşan Merve Boluğur, kendisini övdü: Taş bebek gibiyim

ÜNİVERSİTE OKUMAYA KARAR VERDİ

Üniversite okumaya karar veren Merve Boluğur, evde test çözmeye başladı. Oyuncu, dersten kalan zamanlarında ise örgü örüyor. Bu süreçte sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Merve Boluğur, her anını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Çocukluk fotoğrafını paylaşan Merve Boluğur, kendisini övdü: Taş bebek gibiyim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Merve Boluğur Sosyal Medya Instagram Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (41)

ziyaa:

Hani la fotoğraf?

1
78
yanıtYanıtla
Ziyaya cevap:

La lı lu lu konuşma tokatı yersin lavuk ziyaa

yanıt96
yanıt4
Cevaba cevap:

Kes lan gevşek

yanıt1
yanıt15
Avni:

ayıptır la.ziya sana yakıştıramadım argo yorum yapmana.

yanıt15
yanıt2
Ziyaa:

Özür dilerim AVNİ abi.O mübarek ellerinden öperim.

yanıt3
yanıt1
Avni:

23 nisan milli egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun.

27
4
yanıtYanıtla
fikri:

23 begeni bozulmasin diye hayira bastim

yanıt1
yanıt36
Avni:

beğenmedim

24
4
yanıtYanıtla
Mete:

Taş gibi neyini beğenmedin

yanıt2
yanıt4
Rıdvan:

Gerçekten evlenilecek biri ama flört değil evlenme.

1
21
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title