Haberler

Falezlerde intihara kalkışan genç kadının sözleri yürek dağladı

Güncelleme:

Antalya'da ayrı yaşadığı eşinin çocuklarını göstermediğini söyleyen genç kadın falezlerde intihara kalkıştı. "Çocuklarım olmadan yaşamanın ne anlamı var" diyen kadının sözleri, yürek dağladı.

Antalya'da ayrı yaşadığı eşinin çocuklarını göstermediğini iddia eden G.S. (25), falezlerde intihara kalkıştı. İkna edilen G.S., "Çocuklarım olmadan yaşamanın ne anlamı var" dedi.

Olay, saat 10.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi üzerindeki falezlerde meydana geldi. G.S., ayrı yaşadığı kocasının iki çocuğunu göstermediği gerekçesiyle falezlerin uç noktasındaki kayaya çıktı. G.S.'nin ağladığını gören ve atlayacağını düşünen vatandaşlar, durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, G.S.'yi ikna etmeye çalıştı.

"ÇOCUKLARIM OLMADAN YAŞAMANIN NE ANLAMI VAR"

Yanına kimseyi yaklaştırmayan G.S., çocuklarını çok özlediğini ve göremediğini, bu yüzden ölmek istediğini söyledi. "Çocuklarım olmadan yaşamanın ne anlamı var" diyen G.S.'ye kendisine yardımcı olacaklarını belirten polisler, geriye doğru çıkıp elini uzatmasını istedi. Bir süre daha bulunduğu noktadan ayrılmayan G.S., ardından polise elini uzattı. Ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkartılan G.S., ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konyaaltı Caddesİ Muratpaşa Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (73)

hia:

kökünüz kurur inşallah erkek milleti

41
168
yanıtYanıtla
Ova Kentli:

sizin kökünüz kurusun arvat milleti Allah Bilir ne yapmışta çocuklarından ayrılmış

yanıt13
yanıt61
ZAKERON:

Bırakın ölsün niye karışıyorsunuz ?

6
66
yanıtYanıtla
Sinirli:

o kadin ölünce dünyada yerin mi genişleyecek ?

yanıt18
yanıt1
SEN:

SENMİ DOYURUYORSUN ALLAH BİLİR KİMİN ÖLECEĞİNİ . .

yanıt9
yanıt0
Hizreti Ebdulah:

Ne olursan ol.her hangi bir konu olsa daima vicdanini kirakma. geri adim at. kimse inatla bir şey kazanmadi.

yanıt3
yanıt0
XC:

Boşanmasaydın Yaşamanın ne anlamı var diyip boşanıyon Ama bole de show yapıon KARI MİLLETİ diye boşa dememişler Hiç acımadım Tımsah gozyaşları NAFAKA ALAMIYORUM DIYE ZIRLAMIŞ

8
52
yanıtYanıtla
Bülent:

Belki Adam birakti el insaf allah sana vicdan merhamet versin . Yuh sana.

yanıt4
yanıt1
Reis:

Ağzına sağlık

yanıt3
yanıt22
Mehmet Ziyaeddin ÇELİK:

Devlet izin versin pembe dizilere hala. Aile kavramı, çoktan bu diziler sayesinde kalktı ortadan. İnsanlarda sevgi, saygı, merhamet duygusu kalmadı. YAZIK diyorum.

37
5
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title