Haberler

Çocuk gaspçılar, Suriyeli genci bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

Yolunu kesip parasını gasbetmeye çalışan 18 yaşından küçük 4 çocuk tarafından bıçaklanan Tevfik El Ali, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konya'da Suriye uyruklu Tevfik El Ali (19), yolunu kesip parasını gasbetmeye çalışan 18 yaşından küçük 4 kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Hacısadık Mahallesi Sedirler Caddesi'nde meydana geldi. Motosikletle gezinti yapan Tevfik El Ali ve yanındaki arkadaşının önü, yine motosikletli olan 4 kişi tarafından kesildi. Grup, Tevfik El Ali ve arkadaşından cep telefonlarını ve paralarını istedi.

El Ali direnince iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında H.Y. (15), Tevfik El Ali'yi bıçakla göğsünden yaraladı. Kanlar içinde kalan El Ali, arkadaşının çağırdığı ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Tevkif El Ali, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Olayın ardından çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan H.Y. ile yanındaki arkadaşları K.Y. (15), B.O. (17) ve A.M.'yi (17), saklandıkları evde suç aleti bıçakla birlikte yakaladı.

Şüpheliler, yaşları küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karatay Suriye Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (51)

Vatandaş:

17 yaşında adam öldürmeyi ve çete kurup gasp yapmayı bilenlere ÇOCUK mu deniyor. Çocuk dediğin 12 yaş altıdır. . 12-17 arası genç , üstü yetişkindir. Ceza yasasını çıkartanlar bu yaş olaylarını bir daha düşünmeliler. Türkiye suç cennetine doğru hızla gitmekte.

18
0
yanıtYanıtla
vecdi:

bence gasp değil suriyeli motorla geziyor çocuklarda motorla geziyor sonra gasp denilen olay yaşanıyor . ölenin günahını almayım ama bu çocuklar sanırım birilerini korumak için suriyeliyle tartışıtı sonrasında bıçaklar çekildi sanmıyorum gasp değil sebep. belkide çocuklardan birisinin kız kardeşine dolanıyordu. gasp değil bence.

7
10
yanıtYanıtla
xxx:

Harika!! Şimdi gidin hayatınızın en güzel yıllarını içeride geçirin. Çukur v. b. dizilerin yasaklanması gerekiyor. Mevcut dizi sekterü tamamen halkın sosyolejidini bozmaktadır. .

15
1
yanıtYanıtla
alenen:

suriyelileri istemiyoruz ama böyle canilikleride asla tasvip etmiyoruz, bunu yapanlar en ağır şekilde cezalandırılmalıdır

14
0
yanıtYanıtla
Aslkrl8031:

Bunlara çocuk denerek masumane bir algı yapılıyor! Çocuk dediğin 12 yaş altı için geçerli bir tabir olmalı. bunlar bildiğin adi birer katil! ve az bir ceza ile kurtulmaları kamu vicdanına aykırıdır, ama malesef bu kokuşmuş adalet sistemi sayesinde en geç 5-6 yıl sonra dahada canileşmiş ve profesyonelleşmiş birer katil olarak milletin başına bela olmaya devam edecekler gibi görünüyor.

8
0
yanıtYanıtla
suriyeli:

Bizdilediğimiz zaman suriyeye bayrama gider dilediğimiz zaman türkiyeye gelir yaşarız tc sağolsun

2
6
yanıtYanıtla
....:

Cakma suriyeli burdada mi ortaligi karistirmaya ugrasiyorsunuz

yanıt2
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Konya işte dümenden mevlana torunları ne beklersinki bu arsız nursuz ahlaksız şehirden

2
6
yanıtYanıtla
Mevlüt TELLİ:

Sen Kimin torunusun Bilmiyoruz !Lakin birinin yaptığı yanlışı Bütün Konyalılara Yapıştırmak Senin gibi Chil bir ZİHNİYETE yakışırdı. Bizler de Bu olayı inan tasvip etmiyoruz ( Yapanlar ceza alsın Hemde En Agır olanından )ama senin gibi Babası hırsız diye çocugunu da hırsız olarak görmüyoruz kimseyi. Şimdi Senin şehrin neresi onu yaz bize bende sana birşeyler yapıştırayım. Şehrininde yaşananları yapıştıralım. Ama bu yakışmaz bize. . . . Sana da Son Sözüm Edep ya hu edep

yanıt0
yanıt0
Gakgo:

Cukur gidi diziler olursa boyle caniler olacak

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title