Haberler

Çocuğunun babasını aramaya geldi, gerçeklerle Esra Erol'da programında yüzleşti

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında yine ilginç anlar yaşandı. 21 yaşındaki genç kadın Firdevs Toprak, 1 yıl önce sosyal medya üzerinden tanıştığı ve sadece ismini bildiği bir şahıstan hamile kaldığını ve 2 aylık bebeğiyle ortada kaldığını dile getirdi.

Esra Erol'da programına çocuğunun babasını bulmak için gelen genç kadın gerçeklerle yüzleşti.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında bugün ilginç anlar yaşandı. 21 yaşındaki Firdevs Toprak, 1 yıl önce sosyal medya üzerinden tanıştığı ve sadece ismini bildiği T.E. isimli şahıstan hamile kaldığını ve 2 aylık bebeğiyle ortada kaldığını dile getirdi. Genç kadın, 4 aylık hamile iken bir gün gelen telefonla sarsıldığını, kendisini arayan kadının T.E.'nin karısı olduğunu ve kendisiyle 4 yıldır evli olduklarını söyleyince büyük bir hayal kırıklığına uğradığını gözyaşları içinde anlattı. Telefonla çocuğunun babasına ulaşamayan Firdevs Toprak, Kasım 2019 tarihinde oğlunu kucağına aldı. Fakat çocuğunun babasına ulaşamadığı için bebeğine bir kimlik çıkaramadığını ifade etti.

Çocuğunun babasını aramaya geldi, gerçeklerle Esra Erol'da programında yüzleşti

GERÇEKLER KARŞISINDA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Toprak, yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Kısa süre içinde beklenen haber geldi. Evli olduğunu ve bu yüzden çocuğa sahip çıkamayacağını söyleyen T.E. ile ilgili kısa süre içerisinde programa onlarca bilgi yağdı. Gelen bilgilere göre, T.E.'nin evli olmadığı ve şimdiye kadar hiçbir evlilik yapmadığı canlı yayında ortaya çıktı. Bu haber karşısında şok yaşayan genç kadın büyük şaşkınlık yaşadı.

İŞ ADAMIYIM DEDİ, SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Kendisini zengin bir iş adamı olarak tanıtan T.E. tam bir suç makinesi çıktı. Onlarca dosyası olduğu ve cezaevinden firar ettiği anlaşılan T.E.'nin işlediği suçlardan dolayı 2 aydır cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

Bu haber karşısında şoke olan genç kadın "Evladım böyle bir adamın soyadını taşıyacağını, benim soyadımı taşısın daha iyi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Cep Telefonu Esra Erol Genç Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (105)

faruk hoca:

tabiki iş adamıyım dıye kandıracak serseriyim diyecek halı yokya

109
0
yanıtYanıtla
ADMAN:

Derdin neydi, tanimadigin biriyle hemen beraberlik yasayacaksin arkasindan cocuk. Dert babasimiyiz biz.

87
1
yanıtYanıtla
Gercek:

Zengin diye hemen seyaparsan bele sey olur zaten

yanıt38
yanıt0
DELÎ SERHAD:

Ulan yalaka bu taşına kadar kaç kişiye yardım ettin ? Kız senden yardımmı istedi bencil mal

yanıt11
yanıt30
merve izmir:

kişiden etkilenebilirsin tamam yakışıklı bulabilirsin onada tamam evlenme hayali kurarsın onada tamam aşık olursun onada tamam ama soyadını bilmediğin biriyle ilişki sanırım sapıklık yada azgınlıktır başka bişeydeğil. sana yine bişey olmaz olan yavruya olacak. kur, an na inanmak zorunda değilsiniz ama güvenliğiniz ve rahat bir hayat için yazdıklarını uygulayın. saygılarımla

67
0
yanıtYanıtla
sergen:

ne olduğu belli olmayan biriyle hemde internet üzerinden tanışıp birde çocuk yapıyosun, bide utanmadan oraya çıkmış adamı arıyosun. ne günlere kaldık, zavallı talihsiz çocuk, şimdiden onu zorlu hayat bekliyo galiba

57
2
yanıtYanıtla
hjhy:

ANNA BABA YALVARIR YAKAKRIR AMA İPSİZ SAPSIZ İÇİN AİLESİNİ KARŞISINA ALIR SONUÇMU İÇTE BU , SONRA OLAN MASUM YAVRULARA

58
0
yanıtYanıtla
Bülent ÇELEBİ:

Akıl dağıtılırken sen neredeydin ?????? Olan çocuğa olur ...

54
1
yanıtYanıtla
düşünen insan:

eğer bu salak program kurgu değilse başka bir şey demiyorum

36
4
yanıtYanıtla
DEĞİLDİR ABİ:

BİZİM MEMLEKETTE O KADAR ÇOK SALAK VAR Kİ , DOĞRUDUR MUHTEMELEN

yanıt7
yanıt0
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title