Haberler

Marmaris'de akılamaz görüntü! Çırılçıplak dolaştı

Güncelleme:

Marmaris'te erkek turistin çırılçıplak dolaştığını gören vatandaşlar, üzerini çarşafla örtmeye çalıştı. Vatandaşlara zor anlar yaşatan turistin davranışları cep telefonuyla kaydedildi.

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kapalı Pazar Yeri ve Balıkçı Hali'nde sabahın ilk saatlerde ismi ve uyruğu belirlenemeyen erkek turist çırılçıplak dolaştı.

Alkollü olduğu öğrenilen erkek turist, İngilizce bağırdı. Vatandaşların cep telefonu ile çektiği görüntüde, vatandaş sarhoş turistin üstünü beyaz bir örtüyle örmeye çalışıyor.

Örtünmeyi kabul etmeyen turist, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Daha sonra ikna edilen turist, olayın yaşandığı yerin yakınında bulunan tatilini geçirdiği otele götürülüp görevlilere teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Marmaris turist Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

ibo06:

marmarısde gıyınen varmı kı bu haber olmus

12
5
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

onyedi yılda toplumun geldiği noktaya bakarmısınız.

8
7
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Yahu bende iktidarci degilim ama bu olayla ne ilgisi var? Turist diyor, bu halde olsa olsa Ingiliz turisti olur. Onlar icin yer mekan fark etmiyor. Dogustan sarhos hepsi.

yanıt6
yanıt2
adam normal biz hakediyoruz:

Türkiye dünyanın paspal insanlarını tolplayıp bedavaya tatil yaptırıyor. sayenizde nasıl olsa hizmetkar köle çok. daha sonra benim insanımın hakkını koruyoeum edebiyatı. halkımız ise lükse alışmış dünyanın hizmetçisi olmuş lüksünden vazgeçmiyor. İnsanları aldatmayın herşey çok güzel deyip insanları kandırmayın

8
4
yanıtYanıtla
5 lira:

ŞİŞEDE DURDUĞU GİBİ DURMUYOR :)

10
0
yanıtYanıtla
buzcuuu:

bizim dükkanın arabası da arkada reklam yapmış (:

6
3
yanıtYanıtla
.istanbull:

Evine erkek almıştır erkek erkeğe gizli saklı tam gaz devam ediyor lar zaten çoğu erkekler kafalar iyi olunca ne yaptıklarını bilmezler

3
5
yanıtYanıtla
Bu ne:

Turist murist dinlemeyecek, nezaket kuralları içerisinde direk yurtdışı edecek ve birdaha ülkeye girişini yasaklayacaksın.

8
0
yanıtYanıtla
SUSUZ KAHTA YOLSUZ GERGER Lİ FAHRİ AĞA:

Öyle deme adam ''turust-turust'' Ülkeye döviz getiriyor. Çırıl çıplak dolaşıp benim manevi değerlerimi yok ediyor. Dinime, imanıma küfür ederek çırıl çıplak dolaşıyor. Belki de ''NAMUSSUZ UN''cebinde 5 parası bile yoktur. Bu haliyle ülkeme geliyor. Çeşitli adlarla na mütenahi turist, fuhuş tohumlarını bol bol saçıyor memlekete. Hayasız yetiştirmek için ülkemiz gayet münbit. Bularak fuhuş satıyor salma gezen bir sürü İT. Sövüyor İSLAM DİNİNE 3-5 maskara alkışlanıyor. Nesli hazır bunu hürriyeti vicdan sanıyo

yanıt10
yanıt0
SUSUZ KAHTA YOLSUZ GERGERLİ FAHRİ AĞA:

Vay hayvan vay!

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title