Haberler

Köye gelen jandarmayı gören genç "Beni tutuklamaya geldiler" deyip intihar etti

Güncelleme:

Isparta'da cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılan genç, jandarmanın tekrar köye geldiğini görünce "Beni tutuklamaya geldiler" diyerek intihar etti.

Isparta'da görüştüğü 14 yaşındaki kızın ailesi tarafından cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alınıp, serbest bırakılan Hasan D, jandarmanın tekrar köye geldiğini görünce av tüfeği ile intihar etti.

Cinsel taciz suçlaması intiharla son buldu

"BENİ TUTUKLAMAYA GELDİLER"

Isparta'nın Gelendost'a bağlı Çaltı köyünde meydana gelen olay da, aile, 14 yaşındaki kızlarına cinsel taciz uyguladığını iddia ederek Hasan D. hakkında şikayetçi oldu. Şikayetin üzerine polis ekipleri tarafından Yalbaç adliyesi'nde götürülen Hasan D. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayın ardından Jandarmanın tekrardan köye geldiğini gören genç, yakınlarına, "Beni tutuklamaya geldiler" diyerek av tüfeği ile göğsüne ateş etti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Hasan D'yi ambulansla Gelendost Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yolda kalbi duran 22 yaşındaki Hasan D, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gelendost Jandarma Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500

Yorumlar (7)

adanalı:

suçlu şimdide görüştüğü kız kimbilir belkide yaşını gizledi evet kim verecek şimdi bunu hesabını

14
3
yanıtYanıtla
aybey:

Suçu olmayan kendinden emin insan 1 şeyden korkmaz..lakin rahmetli bir takım hadise sonrası vesveseye düşmüş..kendi eliyle son bulmuştur..

6
2
yanıtYanıtla
Mustafa Avşar:

O işler öyle basit yorumlanamaz. Allah şeytanın şerrinden korusun. Yalancı ve iftiracılarla başetmek İstanbul u yeniden fethetmek gibi akıl ve sabır gerektiriyor.

yanıt4
yanıt1
EkSeS:

Sucsuz oldugu halde yillarca hapis yatip cikanlari unutuyorsun. . onlarda korkmuyordu.

yanıt5
yanıt2
Satieker:

Hicbisucumyok korkumdayok.

6
1
yanıtYanıtla
Yine yine yine GÖNÜL:

Aşkı meşki bırakın..son iyi değil. Beyinleri çalıştırın

2
2
yanıtYanıtla
JANDARMA:

JANDARMA NEDEN GELMİŞ Kİ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title