Haberler

CHP'li Gürsel Tekin fotoğraf paylaştı: Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait depoda jet ski bulundu

Güncelleme:

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir depoda yapılan incelemede jet ski bulunduğunu açıkladı. Tekin, envanterde kayıtlı olmadığını söylediği jet skiye ait fotoğrafı da paylaştı.

CHP'li Gürsel Tekin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir depoda yapılan incelemede jet ski bulunduğunu belirtti.

Jet skinin belediye envanterinde kayıtlı olmadığını, kime ait olduğunun ve neden alındığının anlaşılamadığını aktaran Tekin, "AK Parti zihniyeti deniz olmayan yere Jet Ski alacak israftır, fütursuzluktur" ifadesini kullandı.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı;

"Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir depoda yapılan incelemede Jet Ski bulundu.

Jet Ski'nin belediye envanterinde kayıtlı olmadığı belirlendi. Kime ait olduğu, neden alındığı anlaşılamadı.

AKP zihniyeti deniz olmayan yere Jet Ski alacak israftır, fütursuzluktur."

CHP'li Gürsel Tekin fotoğraf paylaştı: Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait depoda jet ski bulundu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Gürsel Tekin AK Parti Haberler

500

Yorumlar (74)

......:

CHPnin kazandığı belediyelerde depoları karıştırmaktan, tablo asmaktan , Atatürk''ün büstünü yıkamaktan ve cezaevi ziyareti yapmaktan başka ne icraati oldu bilen var mı ?

13
10
yanıtYanıtla
Gurbetci:

At gozluklerin super, bravo

yanıt3
yanıt4
Kılçık:

Dışarıdan sizin oraya getirip koymadığınız ne malum. Yada çalışanlardan biri orayı depo olarak kullanmış olabilir. Kendi ağzınızla envanterde kayıtlı olmadığını nasıl alındığını bilmediğinizi söylüyorsunuz. Sonrada alındığını iddia edip ispatını olmadan iftiraya yelteniyorsunuz. Önce alım kaydını bul sonra iddia et. Tam CHP klasiği söylem.

5
7
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Helal oğlum gürsel başka iş yapma ortalığa çamur salla

7
4
yanıtYanıtla
BİR SÜRÜ SORU:

BELKİDE HACZEDİLMİŞTİR. . SEN NEREDEN BİLİYORSUN ? AYRICA BAŞKA BİR YERDEN GETİRİP KOYULMADIĞI NE MALUM ? AYRICA 4 AY ÖNCE NEDEN GÖSTERMEDİNİZ ? BİR ŞEYİN ASLINI BİLMEDEN NE SİZE NEDE DİĞER SİYASETÇİLERE İNANMIYORUM.

7
4
yanıtYanıtla
genezinli:

Ankarada bir parkta kullanilan 2. el arac haber kaynagi oldu. Chp den ilk icraat . her sey böyle olacak. Aynen bu gibi islere devam. BEKLIYORUZ.

6
4
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Binlerce alinan, tanesi 25 bin tl agaclari unutma. Bazileri icin hava hos, senin odedigin vergilerle alindi, sen neyi destekliyorsun anlamis degilim. Bosver simite devam et sen.

yanıt3
yanıt3
Adınızı Yazın:

Ankara büyük şehir belediyesinin bunu aldığına dair faturası var mı? Yoksa diğer yalanlarınız gibi bir şey mi bu ?

5
3
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Gokcen itiraf etti, neyi savunuyon?

yanıt1
yanıt4
Karadagli:

Eski baskan soz vermisti deniz gelecek aha buda kaniti demisti alin size jet ski . Degerlendirme : (bir damat atasözü derki ) uzaya otoban yapacagiz desek inanacak vatandaslarimiz var demisti Tirt yersen ??

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title