Haberler

CHP'li Belediye Başkanları Edremit'te

Çanakkale'deki CHP'li belediye başkanları Edremit'te düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Çanakkale'deki CHP'li belediye başkanları Edremit'te düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın başkanlığında toplanan ilçe ve belde belediye başkanları 7 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimlerde CHP örgütünün çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Gökhan, toplantı açılışında yaptığı konuşmada, genel seçimler öncesi hazırlıklara başladıklarını, bu seçimlerde partiye sağlayabilecekleri katkılar konularını görüştüklerini söyledi.

Örgütün burada büyük görevleri bulunduğunu ifade eden Gökhan, "Seçim sürecinde neleri ön plana çıkarmalıyız gibi konularda görüş alışverişinde bulunduk. Bunların içinde en önemli olanlardan bir tanesi de büyükşehir yasasına karşı bir muhalefetimiz var. Biz yerel yönetimlerin yaygınlaştırılması taraftarıyız. Köylerinde bir belediyeye bağlanması gerektiğine inananlardanız. Ama mahalle olarak değil köy sıfatları ile kalmasını arzu ediyoruz. Dolayısıyla bu seneki seçimlerde Çanakkale'de biz özellikle kırsalda buna karşı olduğumuzu beldelerin kapatılması, köylerin mahalle haline getirilmesine de karşı olduğumuzu dile getirmekteyiz" diye konuştu.

Toplantıya, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Baklan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Gelibolu Belediye Başkanı Münir Mustafa Özacar, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Geyikli Belediye başkanı Ercan Yılmaz, Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça, Kepez Belediye başkanı Ömer Faruk Mutan katıldı. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Vefa Ülgür Hakan Can Yılmaz Çanakkale Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title