Haberler

CHP'li 11 belediye başkanı WhatsApp grubu kurdu! İmamoğlu, Yavaş ve Soyer de var

Güncelleme:

Son yerel seçimlerde seçim kazanan CHP'li 11 belediye başkanı ortak çalışmalarıyla ilgili WhatsApp grubu kurdu. Anlık haberleşme için oluşturulan grupta 3 büyükşehir belediye başkanı da var.

Aralarında Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ile Tunç Soyer'in de olduğu 11 belediye başkanı, ortak projeleri hızlandırmak için bir Whatsapp grubu kurdu. Bu grupta yalnızca başkanların yer alacağı ve grubun anlık haberleşme için kullanılacağı açıklandı. Ayrıca başkanların her ay bir araya gelecekleri de öğrenildi.

TUNÇ SOYER: BİZ 37 MİLYON KİŞİYİ TEMSİL EDİYORUZ

CHP'li 11 belediye başkanının bir araya geldiği Whatsapp grubuyla ilgili açıklama yapan Tunç Soyer, "11 büyükşehir başkanı beraber çalıştık. Çok güzel bir çalışma oldu. Çünkü hem birbirimizi çok iyi tanımış olduk, hem de farklı konulardaki düşünceler zenginleşti, ortaya çıktı. Sonunda bir WhatsApp grubu kurmaya karar verdik. 'Sık haberleşelim madem', dedik. Bir de 'her ay bir araya gelelim' dedik. İlkine Ekrem Bey ev sahipliği yaptı. İkincisine biz burada ekim ayında ev sahipliği yapacağız. Ama şöyle yapmaya karar verdik: Ekrem Bey hemen orada hesap yaptı. 'Biz 37 milyon kişiyi temsil ediyoruz….' dedi. 'Bayağı iyiymişiz' dedik. 11 kişinin çok büyük bir temsil kabiliyeti var, o zaman dedik bazı konularda çalışalım ve Türkiye'ye bir şey söyleyelim. Mesela göç meselesi olsun. Göç meselesinde herkes kime danışacaksa danışsın; akil insanlarına, akademisyenlerine sorsun, sonra ortaya bir şey koyalım. Bundan sonraki toplantılarda bunu yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Ankara Sözcü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title