Haberler

Çeşme'de tatil yapan Acun Ilıcalı, teknesinde ünlü isimleri ağırladı

Güncelleme:

İzmir'de tatil yapan Acun Ilıcalı, teknesinde birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Ilıcalı'nın teknesinde eski Survivor yarışmacıları, Murat Dalkılıç ve İbrahim Kutluay gibi isimler yer aldı.

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, yoğun geçen sezonun ardından İzmir Çeşme'de tatil yapıyor. Misafirlerini teknesinde ağırlayan Ilıcalı'nın paylaştığı fotoğraftaki ünlü isimler dikkat çekti.

TEKNEDE DİKKAT ÇEKEN İSİMLER

Geçtiğimiz günlerde adının aşk dedikodularına karıştığı Çağla Ayça Altunkaya ile görüntülenen Acun Ilıcalı, bu sefer de teknesinde Hande Erçel ve sevgilisi Murat Dalkılıç, eski Survivor yarışmacıları Damla ve Murat ile eski basketbolcu İbrahim Kutluay'ı ağırladı.

DAMLA VE MURAT SEVGİLİ Mİ?

Acun Ilıcalı'nın tekne turunda bir detay da takipçilerinin gözünden kaçmadı. Sürekli birlikte olan teknede samimi poz veren Murat ile Damla'nın sevgili olabileceği iddia edildi.

Çeşme'de tatil yapan Acun Ilıcalı, teknesinde ünlü isimleri ağırladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı İzmir Çeşme Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (31)

Ali:

Acun ve yanindakiler bu dunyada işiniz iş.öbür dunyada nasil olcak allah bilir

51
9
yanıtYanıtla
metin:

merhaba, Acun ılıcanın dünyanın En ! heyacanlı ! programları. yetenek sizsiz Türkiye, O''SES Türkiye, Varmısın yokmusun ve sorvivor gibi favorit ve harika ! programlar'''' Teşekkür Acun.

11
40
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Kapa çeneni kakalak

yanıt24
yanıt3
adını yazan kovboy:

Nasıl bir yorumdur bu Allahım, hakkaten kapa çeneni ya.

yanıt7
yanıt2
FUFU:

ACUN BURDAN SENİ DUYAMAZ

yanıt6
yanıt0
Yorumsuz:

Hepsi göz boyamasi tek amac türk toplumu ahlakini bozup bizi batililastirmak baska birsey degil

yanıt1
yanıt0
Muro:

Oh hayat bunlara güzel

37
0
yanıtYanıtla
Sadece Türkiye:

Sahte insanlarin sahte gülüşleri, , , ,

33
1
yanıtYanıtla
eda:

acun ılıcalı ankara rehabilitasyon merkezi gezginlerde yardım bekleyen çocuklar var ekibi toplada bir gelsinler tekerlekli saldalye korse ayaklık ihtiyacı olan çocuklar var

30
0
yanıtYanıtla
KEN06:

AKSİNE PARA MUTLULUK VE HUZUR GETİRİR. PARA VAR HUZUR VAR

17
4
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title