Haberler

Yaşlı adam, sabah namazına gelmeyen imamı bastonla dövdü

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da yaşlı bir adam, sabah namazına gelmeyen cami imamının kafasına baston ile vurdu. Çıkan kavgada her iki taraf da hafif derecede yaralandı.

Afyonkarahisar'da, cami imamının sabah namazına gelmediğini iddia eden yaşlı adam, imam ile kavga etti. Kavgada yaşlı adam ile cami imamı hafif derece yaralandı.

YAŞLI ADAM CAMİ İMAMI İLE TARTIŞTI

Alınan bilgiye göre olay, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde meydana geldi. Cami cemaatinden İ.E. (68), sabah namazına gelmeyen ve aynı köyde ikamet eden cami imamı K.E. (50) ile tartıştı.

İMAMIN KAFASINA VE KOLUNA VURMAYA BAŞLADI

Tartışmanın kısa sürede büyümesi sonrasında yaşlı adam, elinde bulunan baston ile imamın kafasına ve koluna vurmaya başladı. Cami imamı da elinde bulunan fırça ile yaşlı adamın yüzüne vurdu.

İKİSİ DE YARALANDI

Kavga, çevredeki vatandaşlar tarafından ayrılırken her iki taraf da hafif derecede yaralandı. Cami imamı ve yaşlı adam Şuhut Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şuhut kavga Afyon 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (107)

AbdoMobil-IOS:

Daha çok dövülecek imamlar var...

14
8
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

diyanet feshedilmeli din hizmeti cemaatlere bırakılmalıdır.bu ülkede dib kurumu din hizmetinin önünde en büyük engeldir.cemaatler bu işi parasız ve en güzel şekilde dib görevlilerinden bin kat daha iyi yapacaklardır.

9
12
yanıtYanıtla
Dr-Hayri:

Aynen Katılıyorum M.Dede.

yanıt3
yanıt5
Döndü Teyze:

Çok Dogru Söylüyorsun Hocam.

yanıt3
yanıt4
Davut l.:

Rabbim devletimize zeval vermesin. sizin gibi vemaat ve tarikatlara kalsa namaz kılan adamda kılmaz. rabbim sizin serrinizden bu milleti korusun.

yanıt5
yanıt2
KARADENİZ:

TABİİİİ CEMAATLERE BIRAKILSIN ONDAN SONRA ORTALIĞI TALAN EDİN KİM TUTAR SİZİ CÜBBELİ AHMET BİLE İSTANBUL BELEDİYESİNDEN GEÇİNİYORMUŞ

yanıt2
yanıt4
mustafa:

çok doğru bugün diyanet personeli olmasaydı tarikat ve cemaatlar insanlardan milyar milyar cenaze parası alırlar iki elini açıp duaya kalkınca ağzından çıkan ilk laf milyar olurdu bakmayın diyanet personeli olduğu için istadikleri parayı isteyemiyorlar daha güzeli fesh edinde görün bakalım o zaman camide namaz kıldıranları kime şikayet edeceksiniz bir görelim acaba bu insanları kum torbası gibi kullanabilecekmisiniz bir görelim hadi yapın

yanıt0
yanıt0
Mehmet ayik,:

imam dinadamiysa 5 vakit namazina gelir, cunki dinadamligi baska vazifelere benzemez, hernekadar imamlar devlet memuru olsalarda, bu mesuliyyet onlardan kalkmaz, uyuyakalmistir, insanlikhali, olabilir hersey tatlilikla olsa daha guzel olur, ben devlet memuruyum aksam yatsi sabah istersem gelmem diyen imamlarida gorduk .mesai disinda kaliyormus. Ama sunu unutuyor gorev yaptigi mekan, devlet dairesi deyil Allahin evi. O zaman devlet niye maas veriyor derseniz. Diyneti kaldirin.zaten camileri kim yaptiriyor cemaat. Camiyi yaptiran cemaat imaminida bulurmu bulmazmi? 70 li yillarda Ramazan ayinda camiler teravihde deyil sabah namazlarinda bile dolar yer bulamazdik. Nerdeee ozamanki vaizler imamlar,!!!

yanıt0
yanıt0
mustafa:

1 imamların mesaisi 5 vakit değil gece saat 00 00 kadar eğlenip o saatte hoca kalk nikah kıyılacak diyenleride gördük 2 aldıkları maaş peygambere 4 halifeye ve o zaman ki sisteme dayanır ve helaldir 3 cami yaptıranlarıda biliyorum merak etme cami yaptırma bahanesiyle köşe olanlar çok bu ülkede aslında yapım izni diyanete bağlanmalıdır öyle herkes kafasına göre cami yaptırmamalı 4 70 lerdeki insanlar maalesef kalmadı insanlar gelecek sevdasından dini unuttu yeni nesilde böyle yetişti neticede ort

yanıt0
yanıt0
MÜFTÜDEDEEEMM:

DÜRBÜNLÜ HER DEFASINDA BUNU SÖYLEK SANA DÜLMEZ DEVE. DİYANETİ KURAN ATATÜRKTÜR. BİRAZ SAYGILI OL. MALAK. . . . . PAPAĞAN GİBİ TEKRAR ETME AKILLI OL. İNSAN OL HER ŞEYE MAYDANOZOLMA

yanıt0
yanıt2
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title