Haberler

Serenay Sarıkaya, aşk yaşadığı Cem Yılmaz'ın evine gitti

Güncelleme:

Kendisinden 18 yaş büyük olan Cem Yılmaz ile yeni bir ilişkiye başlayan Serenay Sarıkaya, önceki akşam Yılmaz'ın evine gitti. Dün akşamda aracında görüntülenen Sarıkaya, kendisini bekleyen muhabirin sorularına cevap vermedi.

Defne Samyeli ile ilişkisinin noktalayan ünlü komedyen Cem Yılmaz, oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı. Yaşadığı ilişkiyi itiraf eden Sarıkaya, önceki akşam Yılmaz'ın evine gitti.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Aşklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ilişkisinde yeni bir gelişme yaşandı. Serenay Sarıkaya, önceki akşam Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa gül emojisi koyan sevgilisi Cem Yılmaz'ın evine gitti. Dün akşam aracında görüntülenen Sarıkaya, Uçankuş muhabirinin sorularını yanıtsız bıraktı.

Serenay Sarıkaya, aşk yaşadığı Cem Yılmaz'ın evine gitti

CEM VE SERENAY EVLENECEK Mİ?

Sürpriz aşklarıyla magazin gündeminin en konuşulan birinci konusu olan çift bomba etkisi yaratacak bir karar aldı. Kulislerde dolaşan dedikodulara göre: Çift, yakın zamanda nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirecek.

AŞKLARI NASIL BAŞLADI?

Cem Yılmaz, 2018 yılında Defne Samyeli ile aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz yıl ekim ayında Cem Yılmaz sevgilisi Defne Samyeli ve Samyeli'in kızları ile birlikte Serenay Sarıkaya'nın baş rolünü üstlendiği Alice Müzikali'ni izlemeye gitti ve komedyen Sarıkaya'ya ilgi duymaya başladı. Bu durumu fark eden Samyeli ise Kasım ayında ilişkisini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Defne Samyeli Cem Yılmaz Sarıkaya Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (24)

trüf mantarı:

zina etmeye koşarak gidiyolar adınada aşkları dolu dizgin gidiyo diyolar

47
1
yanıtYanıtla
Uzman Sosyolog:

KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL. ZİNANIN ADI AŞK. SORSAN BUNLARDA MÜSLÜMAN. SADECE MÜSLÜMAN OLANLAR CEVAP YAZABİLİR.

29
5
yanıtYanıtla
ALAYCI:

ünlü dünyasının aşkları (iğrençlikler) böyle sırayla yaşıyorlar

27
1
yanıtYanıtla
atını sevmeyen kovboycu:

artık ünlüler arasındaki yeni trend. sevgilisinin evinde yaşadı, eşyalarını bavulunu aldı sevgilisine gitti. ya bu sevgililerin evi yurt mu ? otel mi ? barınak mı ? toplumu temsil eden ünlüler, normal insanların yaşamlarına zarar veriyor. sonra aldatmalar oluyor kaçamak, ayrılmalar oluyor anlaşamamalar. hayır yani evlerinde kalarak nasıl geçineceklerini mi test ediyorlar ? yazık!! gerçekten yazık. bu gibi ortamlar magazinciler tarafından da alkışlanıyor ya onlara ayrı bir yazık!!!

24
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Gerçek aşklar, eskilerde kaldı. Şimdiki aşklar, reklam kokuyor; buram buram...

21
1
yanıtYanıtla
Mert:

Sen hiç aşık oldunmu ?

yanıt0
yanıt2
Adınızı Yazın:

Bu tur basit yaratiklari lutfen insan yerine koyup haber yapmayin

18
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

LAN KEREM GİBİ YAKIŞIKLIDAN SONRA BU HİÇ OLMADI . . .

16
1
yanıtYanıtla
nurcan:

aşkınız batsın

12
2
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Soluğu onun evinde aldıysa çok şükür rahatlamıştır

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title