Haberler

Cem Yılmaz'ı İzlemeye Giden 9 Aylık Hamile Fahriye Evcen Zor Anlar Yaşadı

Güncelleme:

Hamileliğinde 9. aya giren oyuncu Fahriye Evcen ve eşi Burak Özçivit geçtiğimiz akşam Cem Yılmaz'ı izlemeye gitti. Gösteriye çok gülen Evcen, bir ara bebeğin teklemeye başlamasıyla zor anlar geçirdi.

Hamileliğinde 9. aya giren oyuncu Fahriye Evcen ve eşi Burak Özçivit geçtiğimiz akşam uzun bir aradan sonra gösterilerine geri dönen Cem Yılmaz'ı izlemeye gitti.

Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan çiftten Fahriye Evcen, gösterinin sonlarına doğru zor zamanlar geçirdiğini söyledi.

"GÖSTERİNİN SON DAKİKALARI ZOR GEÇTİ"

Gösteri sonrası muhabirler ünlü çiftte "Cem Yılmaz'ın güldürme, güldürme doğuracağım" esprisini hatırlattı. Cem Yılmaz'ı izlemeye giderken biraz tereddüt ettiklerini belirten ünlü çift, "Valla tekmeledi, son dakikaları biraz zor geçti. Malum az kaldı" diyerek gülmeye başladı.

Cem Yılmaz'ı İzlemeye Giden 9 Aylık Hamile Fahriye Evcen Zor Anlar Yaşadı

DOĞMAMIŞ ÇOCUKLARINA INSTAGRAM HESABI AÇTI

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit doğacak oğullarına Karan ismini koyacak. Bu isimle henüz doğmadan Instagram hesabı açan çift oldukça konuşulmuştu. Burak Özçivit konuyla ilgili "Sosyal medyada bir sürü sahte hesap oluyor. Bunların önüne geçmek ve kimse profil oluşturmasın diye yaptık. Farklı bir nedeni yok" demişti.

Cem Yılmaz'ı İzlemeye Giden 9 Aylık Hamile Fahriye Evcen Zor Anlar Yaşadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Özçivit Fahriye Evcen Cem Yılmaz Instagram Haberler

500

Yorumlar (32)

yeni nesil:

yeni nesil çok bozmuş biz hamile kalınca 9 ay 2 hafta evden çıkmazdık utancımızdan şimdiki nesil utanmasa kendini açacak çıplak kalacak çok utanıyorum memleket ne hale geldi

74
45
yanıtYanıtla
adas:

Hamile olmak ayıp bir şey mi? Nesi var bunun?

yanıt13
yanıt6
fosseptik nesil!:

lafı neticesinden anlamanın ve görgüsüz olmanın zirvesindeyiz; anlatılmak istenen sahip olunacak şeyden duyulan utanma değil, genç hamile bir bayanın utanması son derece doğal herkes sizin gibi kaşar değil! kaçıncı kocanızdan doğurduğunuz ve bunu ilk sunduğunuz belli bile değil, siz anlamazsınız!

yanıt23
yanıt0
DOGURGAN:

BİZDE DOGURDUK AMA HİC ZOR AN YASAMADIK:)

20
4
yanıtYanıtla
Geniş abla:

Bak güldüm şimdi,

yanıt0
yanıt0
...:

aman allahım hayatımda duyduğum en önemli haber. . . gülerken bebek tekmelemiş

20
3
yanıtYanıtla
Haha:

Neresi komik bu adamin hepsi rezil

11
6
yanıtYanıtla
bsg:

biz de cebinde sigara paramız olmayan adamlar olarak yorum yazdık

15
2
yanıtYanıtla
ali:

cebinde para yok ama süper gücüz boş konuşma paran olsa ne olacak bak filistine para dolu petrolleri var ama çıkarıp kullanamıyolar

yanıt0
yanıt0
Sata:

boş adamsın. senden hicbir sey olmaz

yanıt0
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title