Haberler

Cem Yılmaz'dan RTÜK'e alkol ve sigaralı gönderme!

Güncelleme:

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından sigara ve alkol kullandığı videosunu yayınlayarak Netflix üzerinden RTÜK'e gönderme yaptı.

Defne Samyeli ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla RTÜK'e gönderme yaptı.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM YORUM YAPTI

Instagram hesabından sigara ve alkol kullandığı anların videosunu yayınlayan Cem Yılmaz, "Bu akşam Netflix'te 22.00 de 'Düşkünüm Sana" ifadelerini kullandı. Yılmaz'ın videosu başta takipçileri olmak üzere birçok ünlü isim tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Cem Yılmaz'dan RTÜK'e alkol ve sigaralı gönderme!

RTÜK NETFLİX İLE İLGİLİ NE KARAR VERMİŞTİ?

Türkiye'de de yüzbinlerce üyesi olan Netflix, Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmeliğe göre artık denetime tabii tutulacak. Radyo, Televizyon ve İsteğe Bağlı Yayınların İnternet Ortamından Sunumu Hakkında Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Yönetmeliğe göre yayınlarını internet üzerinde sunmak isteyen medya hizmet sağlayıcılarının RTÜK'ten yayın lisansı alması gerekiyor. 'Radyo, Televizyon ve İsteğe Bağlı Yayınların İnternet Ortamından Sunumu Hakkındaki Yönetmelik' RTÜK'ün bu hafta içinde yaptığı toplantıda oy çokluğuyla kabul edilmişti. İkisi geçici toplam 26 maddeden oluşan yönetmelik, Mart ayında yapılan yasal değişikliklerin uygulama çerçevesini belirliyor ve internet üzerinden yapılan radyo ve televizyon yayını yapan kuruluşları ile isteğe bağlı (on demand) olarak tanımlanan izleyicinin istediği içeriği istediği zaman izleyebildiği platformlarla ilgili düzenlemeleri içeriyor.

YÖNETMELİK NELERİ KAPSIYOR?

RTÜK'ün internetteki her türlü yayını denetleyip, cezalandırmasına olanak tanıyan yönetmelikle internet ortamında düzenli olarak yapılan her türlü yayın, dizi-film, televizyonlardaki dizilerin internet üzerinde yapılan yayını, bireysel TV ağı girişimleri, yurttaş haberciliği de denetim kapsamına alındı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Cem Yılmaz Haberler

500

Yorumlar (96)

Yeşilaycı:

Gençlere kötü örnek oluyor.Vatandaşlıktan çıkarılsın.

166
32
yanıtYanıtla
yok yav D:

emredersin sahip.

yanıt5
yanıt8
PAPA LUİE:

TEZ 30 KIRBAÇ VURULA 1 HAFTA YEMEK VERİLMEYE

yanıt6
yanıt2
muzo:

yaptığın kötü örnekle gündemde olabilmeyi sağlamak adına çocukları sıgara ve alkol kullandırmaya özendirmek ahmaklık ve aymazlıktır.

61
31
yanıtYanıtla
diyar:

zıkkımlanmaya devam zaten Allah fasıklar topluluğunu hidayete erdirmez

40
28
yanıtYanıtla
TESPİT:

Heh çok dini bütün yaşıyorsun, eminimki öyledir lafda en zirvede dini yaşayanlar fiile gelince veya zikre ne yaazıkki tökezliyorlar.

yanıt1
yanıt4
ZİRZOP:

TESPİT : nereden biliyorsun adamın dinini yaşamadığını? boş yapma kaybol. . . git görüşünü yaz. . .

yanıt13
yanıt20
xxx:

“Hiç kimse, başka bir kişiye fasık (yoldan çıkmış sapmış) diye söz atamaz, kafir diyemez. Eğer fasık dediği kimse fasık, kafir dediği kimse de kafir değilse, bu sıfatlar muhakkak onları söyleyen kimseye döner. ” (Buhari, Edeb, 44)

yanıt1
yanıt0
biri:

Hayırdır Allah ile özel görüşmemi yapıyorsun? Nereden geliyor bu kesin bilgi. Rabbim kulumun son nefesinde ettiği tövbeyi bile kabul ederim derken sen kimsin yargılıyorsun?

yanıt0
yanıt0
Fatih:

Bu ve bunun gibiler alkolle aydın ve cumhuriyetçi olduğunu düşünen müsvetteler. . . .

13
13
yanıtYanıtla
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title