Haberler

Caroline Yılmaz kimdir? Caroline Yılmaz kaç yaşında nereli?

Güncelleme:

Magazin gündeminde kendine sıkça yer bulmaya başlayan Caroline Yılmaz, Serdar Ortaç'la düet yapmasıyla magazin gündemine oturdu. 14 Şubat'ta yayınlanacak klibin çekimleri sonrası Serdar Ortaç'tan övgü alan Caroline Yılmaz vatandaşların da merak konusu oldu. Caroline Yılmaz kimdir? Caroline Yılmaz kaç yaşında nereli?

Serdar Ortaç, bu kez kendi bestesini değil söz ve müziği Caroline Yılmaz'a ait olan "Canı Sağolsun" adlı şarkıyı Caroline Yılmaz ile birlikte seslendirdi. Serdar Ortaç'ın övgü dolu sözlerle bahsettiği Caroline Yılmaz magazin gündemine otururken, vatandaşların da merak konusu oldu. Peki, Caroline Yılmaz kimdir? Caroline Yılmaz kaç yaşında nereli?

CAROLİNE YILMAZ KİMDİR?

Caroline Yılmaz'ın İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olduktan sonra profesyonel iş hayatına atıldı. Caroline yedi yıl boyunca Almanya'nın en büyük medya holdinglerinden birinin Türkiye iş geliştirme bölümünün yönetimini üstlendi.

Holdingin Türkiye yatırımlarını yöneten ve kurum hedeflerini gerçekleştiren Caroline bir dönem CEO danışmanlığı yaparak kendi işini kurmak konusunda da girişmlerde bulundu.

Koç Koleji'nin yabancı dil bölümünden mezun olan Caroline Yılmaz, İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur.

Caroline Yılmaz Grande Media Group Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

İstanbul Üniversitesi Serdar Ortaç Gündem Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

Jale:

Caroline yılmaz. Türkan şoray çakması. Biri ses yok fizik.yok.super zekiymis. Test edenler kim.acaba. sen yine almanyaya git türkan şorayin figüran olarak.sizi çek.

1
1
yanıtYanıtla
qwer:

BANANE

2
0
yanıtYanıtla
Ayşen:

Hem güzel hem zeki.Bitirdiği okul ,kariyeri.Sosyal medyada başarısı.Ama bana ne dermişim??

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title