Haberler

Canlı yayında Yılmaz Özdil'e ateş püsküren Uğur Dündar rahatsızlandı

Güncelleme:

Gazeteci Uğur Dündar, Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in Sezgin Baran Korkmaz ve Artı Bir TV bağlantısıyla ilgili imalı tweet atmasının ardından dün akşam Tele 1 canlı yayında adeta deliye döndü. Özdil'e "Cenazeme gelme. Ayıp değil mi utan. Yerin dibine gir, karşıma çıkarsan çok fena yaparım" diyen Dündar'ın bugün rahatsızlandığı ortaya çıktı.

Sözcü gazetesi yazarları Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar arasında yaşanan gerginlik, dün geceye damga vurdu. Yılmaz Özdil'in Sezgin Baran Korkmaz'la ilgili attığı Artı Bir TV imalı tweet, usta gazeteci Uğur Dündar'ı çıldırtmıştı.

ÖZDİL'İN İDDİASINA ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

Özdil'in "Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin SBK (Sezgin Baran Korkmaz) aşına su katmak istemem ama, SBK'nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD'de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!" ifadelerine çok sert tepki gösteren Uğur Dündar, "Cenazeme dahi gelme. Ayıp değil mi utan. Yerin dibine gir, karşıma çıkarsan çok fena yaparım" demişti.

RAHATSIZLANDIĞI İÇİN PROGRAMA KATILMAYACAK

Gükan Hacır, Twitter'dan yaptığı açıklamada, KRT'de yayınlanan Şimdiki Zaman programına Uğur Dündar'ın rahatsızlandığından dolayı katılamayacağını açıkladı.

DÜNDAR: TELEVİZYONA ÇIKACAK DURUMDA DEĞİLİM

Uğur Dündar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli dostlarım, üzüntümden televizyona çıkacak durumda değilim. Bu akşam KRT TV'deki Şimdiki Zaman programına katılamayacağım için hem sizlerden hem de değerli meslektaşlarımdan özür dilerim" dedi.

Canlı yayında Yılmaz Özdil'e ateş püsküren Uğur Dündar rahatsızlandı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yılmaz Özdil Uğur Dündar Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

ekrem celebi :

ne oldu uğur dundar bey youtuplarda yıllmazlan berabaer hahahaaa hıhıhhıııııı guluyordunuz..zihnıyetız sızın cıkarınız olana kadar cıkarınız bıttımıydı satarsınız bırbırınızı

63
72
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Gerek Uğur Dündar Gerek Yılmaz Özdil sizin yandaş gazetecilerinize benzemez. Bir yanlış gördüğü vakit babasının bile gözünün yaşına bakmazla. Bu konu ile ilgili araştırmanı yap. Yılmaz Özdil araştırmasını eksik yapmış yanlış buldum deyip abi baba tanımam demiş sormuş. Ama imalı sorması tek hatası oldu.Zira Uğur Dündar, SBK ve onun adamı Ekim Alptekinle Artı 1 kanalın illiyetini gördükleri anda kanaldan ayrılmıştır. Yılmaz Özdil özür dileyecek göreceksin. Bu gazeteciler sadece hakikatten yanadır.

yanıt9
yanıt19
ekrem celebi :

doğrucu davut a lafım yanı demek ıstıyorsunku yılmaz özdil tükürdüğünü yalayacak.

yanıt0
yanıt0
Ara Sıra Bazıbazı:

yılmaz denen zat da tam bir tetikçi.

77
20
yanıtYanıtla
ŞABAN ALİ OCAKCI :

hani halkçıydınız?hani dürüst gazetecilerdiniz?hani vatan perver sosyal demokrattınız? ne olduda can dosttlar bibbirine düştü?demekki pastayı bölüşemediniz yani öküz öldü ortaklık bitti,,birde iftira tıf canını yaktuklarınızın neler çektiklerini belki anlarsınız şimdi

7
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title