Haberler

Canlı Yayında Kabataş Kavgası

Güncelleme:

CNN Türk'te yayınlanan 'Ne Oluyor' programında gazeteci İsmail Saymaz, Kabataş olaylarını hatırlatarak 'o yalan haberin yüzünden yargılayacaksın' deyince yazar Elif Çakır çıldırdı.

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Şirin Payzın ile Ne Oluyor? programına katılan gazeteci İsmail Saymaz ile gazeteci-yazar Elif Çakır arasında Gezi Parkı protestoları esnasında ortaya atılan " Kabataş'ta başörtülü kadına saldırdılar" iddiası ile ilgili sert bir tartışma yaşandı.

"ELİF ÇAKIR YARGILANMALI"

İsmail Saymaz "Gezi Parkı'ndan bugüne Ak Parti'yi destekleyenlerde böyle bir korku var. Ve o günden bugüne toplumu dini değerler etrafında çatıştırmaya yönelik bir gayret var. Özellikle Elif Çakır ve onun haber kaynağı olarak kullandığı Zehra üzerinde toplum bölündü. Yani Elif Çakır'ın aracılık ettiği röportajda yalancı gelin Zehra ne demişti: Yaşları 70 ile 100 arasında, başında bandana bulunan çıplak erkekler kadıncağızı dövdüğünü, çok özür dilerim üzerine idrarını boşalttığını iddia etmişti ama görüntüler ortaya çıktı hiçbir şey olmadığı anlaşıldı. Böylece neye hizmet etmiş oldular. Toplumun ortasına bomba koydular. Şuan benim görüşüm şudur. Öğretmenler değil Elif Çakır ve yalancı Zehra yargılanmalıdır" dedi.

ÇAKIR ÇOK SİNİRLENDİ

İsmail Saymaz'ın bu sözlerinden sonra Elif Çakır'ın çok sinirlendiğini görüldü. İkili arasında sert tartışma yaşandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İsmail Saymaz Şirin Payzın Elif Çakır Kabataş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (125)

AJİTASYON DEĞİL BENİMKİSİ:

HAVUZ MEDYASININ KALEMŞÖRLERİNE ACAYİP MİKTARDA MAAŞ VERİLİYOR ALGI YAPSINLAR DİYE. . . AMA YARIN TOPRAĞIN ALTINA GİRDİĞİNDE SORGU SUAL MELEKLERİ GELDİĞİNDE NE CEVAP VERECEKSİNİZ. . .

50
1
yanıtYanıtla
M.Y:

DİYER PARTİLERİN SONUNU GÖRDÜK ELHAMDÜLİLLAH

yanıt3
yanıt18
ugur bilen Mobil-ANDROID:

yalnizz inanilmaz sıkısmıs elif cakir. ee dogrunun arkasinda durursan dik olursun, yalanin arkasinda olursan boynun bükük.

35
3
yanıtYanıtla
Mert Mobil-IOS:

Sizler rezilsiniz Kabataş yalancıları!... ALLAH (Cc) sizi Islah etsin dini duygularımızı Kullandığınız için!..

36
2
yanıtYanıtla
METEHAN:

Yalanlar üzerine kurulu AKP nin sonu yakın 7 haziran

30
7
yanıtYanıtla
ülkücümobilWeb@haberler.com:

Çapulcular hala haklı çıkma savaşında...Ama unutmayın halk size dersinizi verdi.Azınlıksınız ve hep öyle kalacaksınız.Hala bir haklı çıkma çabası ve milleti küçümseme havası Siz akıllamayacaksınız.Boşuna havlamaaayin

12
25
yanıtYanıtla
adalı:

70 çıplak adam saldırdı ne fantazi

34
2
yanıtYanıtla
oğuz:

yalan oldu desenize Kabataş:)

32
3
yanıtYanıtla
SelimMobil-IOS:

Tayyip erdoğan izledim diyor. M.metiner infial olur diyor. Bu kadın neyin kafasını yaşıyor. Mobesa kaydı yok diyor. O dönem araştırılsın diyor. İşin kolayı paralele bağla.!

32
3
yanıtYanıtla
adamdan saymıyorum:

Bu ismail saymazı dinledim biraz hiç konuştuklarında tutar yok sadece laf olsun diye konuşuyor. . . Adam resmen pkk nın gençlik yapılanması eylemlerini savunuyor. . . hain bu adam. . .

8
24
yanıtYanıtla
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title