Haberler

Çalınan aracını trafikte tanıyıp ihbar etti, kovalamaca sonucu polis kıskıvrak yakaladı

Güncelleme:

Kale Mahallesi Hüyük Caddesi üzerinde bir işyerinin önünde park halinde olan Hasan Şanal'a ait hafif ticari çalındı. Bir gün sonra ise Çepne Mahallesi'nde bir aracın plakaları çalındı. Aracının çalındığını fark eden Şanal, polise başvurdu. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.

Çalınan aracını trafikte tanıyıp ihbar etti, kovalama sonucu polis kıskıvrak yakaladı

YOLDA YÜRÜRKEN ÇALINAN ARACINI GÖRDÜ

Yolda yürürken plakası değiştirilen aracını gören Şanal, polisi arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine aracı takibe alan polis ekipleri ve zanlılar arasında kovalamaca başladı. Kovalama sonunda Buharaevler kavşağında polis ekipleri zanlıları çalıntı araçla durdurdu.

Çalınan aracını trafikte tanıyıp ihbar etti, kovalama sonucu polis kıskıvrak yakaladı

KOVALAMACA SONUCU ARAÇTAN İNEREK KAÇMAYA ÇALIŞTILAR

Araçtan inerek kaçmaya başlayan zanlılardan birinin kovalamaca esnasında belinden kurusıkı tabanca çıkarmasıyla polis havaya uyarı ateşi açtı. Diğer zanlı ise Pazartesi Pazarı içerisine girerek kaçmaya başladı. Zanlılar polis ekiplerinin çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı. Yapılan araştırmada aracı ve plakalı çalan şahısların aynı zanlılar olduğu tespit edildi. Emniyetteki ifadelerinin ardından zanlılar haklarında düzenlenen soruşturma evrakıyla birlikte adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çorum Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (3)

senata silva:

Hem hırsızlık yapıyor hem de, polise silah doğrultuyor.. VUR BE POLİS KARDEŞİM VUURRR, KENDİNİ KORU, SİLAH GERÇEK OLSA, O SENİ ÖLDÜRECEK..

84
1
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Güzel söylüyorsun doğru söylüyorsun da sonra yakasını kurtaramıyor.Polis

yanıt2
yanıt0
Rahim :

Yarinki haber Adli kontrol sartiyla serbest kaldi

14
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title