Haberler

Büyükçekmece'de düzenlenen partiden dolayı gözaltına alınan 11 kişiden 4'ü adliyeye sevk edildi

Güncelleme:

Koronavirüs salgınından dolayı evden çıkılmaması uyarısına karşın İstanbul Büyükçekmece'de ev kiralayan parti düzenlediği için gözaltına alınan 11 zanlıdan 7'si serbest bırakıldı, 4'ü adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilenlerin partiyi düzenleyen kimseler olduğu öğrenildi.

İstanbul Büyükçekmece'de koronavirüs önlemlerine uymayarak parti düzenleyen ve sosyal medya hesaplarından canlı yayın yapan 11 kişi dün gece saatlerinde gözaltına alındı. Tepki çeken 11 kişiden 4'ü adliyeye sevk edildi, 7 kişi polis sorgusunun ardından serbest bırakıldı ve evden çıkmamaları yönünde uyarılar yinelendi.

7'Sİ SERBEST, 4 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Harekete geçen polis ekipleri partiye katılan 11 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltındaki zanlılardan 7'si polis sorgusunun ardından serbest bırakılırken 4 kişi ise bu sabah adliyeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Valiliği'nden dün yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan Büyükçekmece ilçemizdeki bir adreste düzenlenen eğlence partisine ilişkin görüntülerin incelenmesi neticesinde; partiyi organize ettiği tespit edilen şüpheli M.S ve M.E.Ç, partide DJ'lik yapan şüpheli T.A ve partiye katılanlardan Y.Ü, E.K. (Ş), C.D, Ö.A.Y, Ö.Ö, S.U, Y.K ve ikamet sorumlusu İ.Y isimli şüpheli şahıslar hakkında 'Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Aykırı Davranma' fiili nedeniyle 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu uyarınca adli ve idari işlem başlatılmıştır." denilmişti. Açıklamada, "Partinin düzenlendiği Büyükçekmece İlçemiz, Bahçelievler Mahallesi, Zencefil Sokak'ta bulunan bina Zabıta görevlilerince mühürlenerek faaliyetten men edilmiş, diğer katılımcı şahısların tespitine yönelik çalışmalar sürdürülmektedir." ifadelerine yer verilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Büyükçekmece İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

mahmut akkoyun:

ne var arkadaş parti yaptılarsa, mal gibi evdemi oturacaklar, adamların parası var eğleniyor

7
55
yanıtYanıtla
Vatan:

Mal sensin sanirim

yanıt7
yanıt1
MEEEE:

Mahmod gardaş eyi gözel deyisinde bu maller ya birbirlerine birbirleride diğer insanlara yayarsa ne olacak de bakim

yanıt0
yanıt0
defolaskım:

beyin özürlüler.

20
4
yanıtYanıtla
Bİ YERDEN GÖZÜM ISIRIYO DA:

GÖRÜNTÜDEKİ HATUN EMRE AŞIĞIN ESKİ EŞİNE BENZEMİYOR MU!!!!

3
8
yanıtYanıtla
1234:

benzemiyor

yanıt2
yanıt1
ITLAF UZMANI:

Böyle günler toplum içindeki çürüklerin ortaya çıktığı zamanlardır. Ayıklanıp yok edilmeleri gerekir.

5
2
yanıtYanıtla
Kaanesma7:

kesinlikle katiliyorum bence yasamaya haklari yok eger senin yasantin toplumu tehlikeye atiyorsa kesip aticaksin hic bosyere ne yargiyi nede polisi mesgül etmiyceksin. Kimsenin haberide olmadan hop kim vurduye gitti olucak. Gaddar veya Insan düsmani kesinlikle degilim ama bu olay apacik demek istiyorki benim beynim yok kendime ve topluma zararliyim ozaman ona göre uygulama yapip toplumu koruycaksin bu senin görevin !

yanıt1
yanıt0
Kaanesma7:

kesinlikle katiliyorum bence yasamaya haklari yok eger senin yasantin toplumu tehlikeye atiyorsa kesip aticaksin hic bosyere ne yargiyi nede polisi mesgül etmiyceksin. Kimsenin haberide olmadan hop kim vurduye gitti olucak. Gaddar veya Insan düsmani kesinlikle degilim ama bu olay apacik demek istiyorki benim beynim yok kendime ve topluma zararliyim ozaman ona göre uygulama yapip toplumu koruycaksin bu senin görevin !

yanıt1
yanıt0
Fatih Arslan:

Ne kadar basit ve cahil insanlar. Yasak bir zamanda kendilerini çekip canlı yayın yaparak biz buradayız diyecek kadar cahiller. Ama mesele parti eğlence değil mesele birilerinin görmesi ve like atması yoksa eğlence hikaye. Birde saf Anadolu insanlarını beğenmez bu yozlar. .

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title