Haberler

Büyükada'da, faytoncular ve akülü araç sahipleri tekme tokat birbirine girdi! Kamera kayıttaydı

Güncelleme:

İstanbul Büyükada'da faytoncular ve akülü aracıyla korsan yolcu taşımacılığı yapan kişiler tekme tokat birbirine girdi. Sopa ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavga saniye saniye kameraya yansıdı.

Büyükada'da faytoncular ve akülü araçla yolcu taşıdıkları iddia edilen taraflar arasında kavga çıktı. Kavgada 19 kişi yaralanırken, tarafların birbirine tekme tokat saldırdığı anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

AKÜLÜ ARAÇ SAHİBİ VE FAYTONCU TARTIŞMAYA BAŞLADI

Büyükada, Adalar Araba Meydanı'nda geçen Cuma günü meydana gelen olayda iddiaya göre, akülü aracıyla korsan yolcu taşımacılığı yapan bir kişi ile faytoncu arasında tartışma yaşandı. Tartışma, araya iki taraftan da araya birilerinin girmesi ile büyüyerek kavgaya dönüştü.

19 KİŞİ YARALANDI

Polis kavgayı güçlükle yatıştırdı. Olayda 19 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Kavga anı ise meydanda bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde iki grup birbirine saldırıyor. Gruptakilerden bazıları karşı tarafa ellerine aldıkları sandalyelerle vurmaya çalışırken, diğer gruptakiler de yumrukla ve şemsiye demirleriyle karşılık veriyor. Yumruk, tekme ve sopaların kullanıldığı kavga uzun süre devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükada Adalar kavga 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500

Yorumlar (23)

NACİ SÜSLÜ:

Kaldırın ordaki faytoncu mafyasını. Yeter artık

27
1
yanıtYanıtla
asker:

chp belediyesi başta rant peşinde koşup durdu şimdi ayıklasın bakalım. Herşey çok güzel olacak

8
14
yanıtYanıtla
mert:

kalı yok fikri var sen askerlik yapma boşuna

yanıt2
yanıt2
GURBETCI:

Halkimiz medeniyetten uzak. . !Yüzde 80 iBu kesin

22
0
yanıtYanıtla
Medet Ya Ali:

Adada faytoncular, karada taksiciler minibüsçüler bir tane delikanlı devlet büyüğü yok mu bunları dize getirecek

18
0
yanıtYanıtla
adalet:

o senin dediğin zaatlar rant peşin de millet umrunda dahi değil onların

yanıt3
yanıt1
SEMİH:

Ben iki ay önce kadar gittim eşimle güzel bir bisiklet turu yaparız diye küçük çocuğumda var iyiki götürmemişim. O atların tezek kokusu çiçek kokularını bastırmış, faytoncular bisiklet sürenlerin üzerine arabalarını sürüyorlar turistlere bağırıyor fırça atıyorlar yürüyenlerin diplerinden geçiyorlar sadece ben 5-6 tane faytonlar yüzünden kaza atlatan insana rast geldim, atları koştura koştura yolculuk yaptırıyorlar faytonlar kalkmadıkça büyük ada iflah olmaz tam bir rezalet güzelim yer mahfolmuş.

12
0
yanıtYanıtla
A:

YA O ATLARIN HALİ İCLER ACISI LÜTFEN YAZIK BU CANLARA NE OLUR FAYTON YERİNE BAŞKA BİR YOL BULSUNLAR SADECE VE SADECE ATLARA YAZIK YA

yanıt3
yanıt0
DJ BORİS BREJCHA:

HANİ FAYTONLAR KALKIYORDU

11
0
yanıtYanıtla
Hakan ŞATIR:

Turistlere ülkemiz rezil oldu. Bunu niye düşünmüyorlar?

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title