Haberler

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Genç: -"bursasporumuz Taraftarıyla, Teknik Kadrosu ve Futbolcusuyla Yoluna Başarıyla Devam Edecektir" -"denizlispor Maçı, Ligdeki Yerimizi Belli Edecektir"

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Genç, ''Bursasporumuz taraftarıyla, teknik kadrosu ve futbolcusuyla yoluna başarıyla devam edecektir'' dedi.

Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor'un 2-1'lik Gaziantepspor galibiyetiyle ''güneş gibi parladığını, bu güneşin hiç batmayacağını'' bildirdi.

Bursaspor camiasının iki haftadır alınan galibiyetten dolayı çok sevinçli olduğunu, galibiyet serisinin devam edeceğini anlatan Genç, şunları kaydetti:

''Bursasporumuz taraftarıyla, teknik kadrosu ve futbolcusuyla yoluna başarıyla devam edecektir. İki haftadır ortaya koydukları mücadeleden dolayı tüm futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Yeni teknik sorumlumuz Engin İpekoğlu'na da gösterdiği özveriden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın İpekoğlu'nun, başarılı olması için tüm şehir olarak desteğimizi eksik etmemeliyiz. Son iki haftada alınan 6 puanla gerçek yerimize doğru ilerliyoruz. Bu hafta oynayacağımız Denizli maçı ligdeki yerimizi belli edecektir.''

-''BEŞİKTAŞ MAÇINA TARAFTAR GÖTÜREMEYECEĞİZ''-

Genç, Denizlispor maçında, her maçta takıma fazlasıyla destek veren Bursaspor taraftarının desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

Futbolcuların sahada, taraftarın ise tribünde bütünleşerek bu zor dönemeci geçebileceklerini anlatan Genç, iki hafta sonra deplasmanda yapacakları Beşiktaş maçıyla ilgili olarak taraftarı sağduyuya davet ederken, şöyle konuştu:

''İki kulüp arasındaki gerginlik hiçbir zaman şiddetle, küfürle çözülemez. Medeni bir şekilde hareket etmek gerekir. Bursaspor'un büyük bir camia olduğunu, taraftarının da centilmen olduğunu göstermeliyiz. İstanbul'da oynayacağımız maça iki kulübün menfaatleri nedeniyle taraftar götüremeyeceğiz. Bu karara saygılı olmak şart. Aksi takdirde bazı kesimlerin kışkırtmaları senaryolarında yer alır, bu da kulübümüze büyük yaralar açar. Bu nedenle karara saygı gösterelim, artık çirkin sözlerden uzak duralım. Bize de bu yakışır.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title