Haberler

Bursa'da Park ve Yeşillendirme Çalışmaları

Bursa'nın Yıldırım Belediyesi, "Yeşilse Tutkumuz Yıldırım Umudumuz" Sloganı Kapsamında Başlatmış Olduğu Park ve Yeşillendirme Çalışmalarına Hız Verdi. Çalışmalar Kapsamında Millet, Ulus, Yunus Emre ve Kazım Karabekir Mahalleleri Yeni Parklarına Kavuştu.

Bursa'nın Yıldırım Belediyesi, “Yeşilse Tutkumuz Yıldırım Umudumuz” sloganı kapsamında başlatmış olduğu park ve yeşillendirme çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Millet, Ulus, Yunus Emre ve Kazım Karabekir mahalleleri yeni parklarına kavuştu.

Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılan Millet Mahallesi-Çiğdem Parkı, Ulus Mahallesi-Meşeli Parkı, Yunusemre Mahallesi-Söğüt Parkı, Karanfil, Orkide ve Kazımkarabekir Mahallesi-Nergis/Mine parklarının açılışı gerçekleştirildi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen, yaptığı açıklamada, parklarla birlikte Yıldırım İlçesi'nde kişi başına düşen yeşil alan sayısının 7.2 metrekare ile dünya standartlarına ulaştığını belirtti. Park açılışlarında çocuklarla yakından ilgilenen Keskin, çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

(EŞ)

29.04.2007 18:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title