Haberler

Burdur Makü Rektörü Öğrencileri Otogarda Karşıladı

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof.Dr. Adem Korkmaz üniversiteye kayıt yaptırmak için gelen öğrencileri ve ailelerini otogarda karşıladı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof.Dr. Adem Korkmaz üniversiteye kayıt yaptırmak için gelen öğrencileri ve ailelerini otogarda karşıladı.

MAKÜ Rektörü Prog. Dr. Adem Korkmaz ve danışmanı Yrd. Doç.Dr. Mustafa Kılınç saat 06.00'da Burdur Otogarı'na gelerek Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonunda MAKÜ'yü tercih eden ve kayıt için kente gelen öğrencileri otogarda karşıladı. Rektör Korkmaz, hazırlanan stantta öğrencilere ve ailelerine çay ikram etti.

Ülkenin dört bir yanından öğrencilerin Burdur'a geldiğini belirten Prof. Dr. Adem Korkmaz, "İlk defa bir yere gitmenin tedirginliğini üniversite yıllarımda ben de yaşadım. Üniversite olarak 3 yıldır burada en azından öğrencilerimizi karşılayarak uyum sağlamalarına yardımcı olmak bakımından sembolik de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Üniversitenin öğrencisiyle bütünleşmesi, öğrenciye ve eğitime bakışını ortaya koymak bakımından önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

MAKÜ'nün kuruluşunu tamamlamakta olan bir üniversite olduğunu anlatan Prof. Dr. Adem Korkmaz, "Üniversitemiz, çağdaşları arasında en hızlı büyüyen ve kampüs üniversitesi olma noktasına gelen bir üniversite. Öğrencisine odaklanmış, şehirle bütünleşmiş bir üniversite" diye konuştu.

Öğrenci velileri de Rektör Korkmaz'a ilgiden dolayı teşekkür etti. Öğrenciler daha sonra üniversiteye ait araçlarla kampüse götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mustafa Kılınç Adem Korkmaz Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title