Haberler

Burcu Tatlıses'ten Çarpıcı Açıklama: Gerçek Tatlıses Benim

Güncelleme:

'Uzaklar' isimli albümüyle dinleyicilerin takdirini kazanan ünlü şarkıcı Burcu Tatlıses, dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, "İbrahim Bey'in sesini seviyorum. Ama alınmasın benim soyadım gerçekten Tatlıses, onun soyadı aslında İbrahim Tatlı." ifadelerini kullandı.

'Uzaklar' isimli albümüyle dinleyicilerin taktirini kazanan Ünlü şarkıcı Burcu Tatlıses, dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, "İbrahim beyin sesini seviyorum. Ama alınmasın benim soyadım gerçekten Tatlıses, onun soyadı aslında İbrahim Tatlı." ifadelerini kullandı.

YAPTIĞI ŞARKILARLA ÇOK KONUŞULDU

Ünlü şarkıcıBurcu Tatlıses, Best Fm'de Yasemin Şefik'in programına konuk oldu. 'Uzaklar' isimli albümüyle ses getiren Tatlıses, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kadın şarkılarının yazarı olarak tanınan Burcu Tatlıses; Bir İstanbul Masalı, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, ve Zerda gibi dizilerin yanı sıra, Funda Arar, Zuhal Olcay,Ziynet Sali, Mustafa Ceceli, Mabel Matiz gibi yorumculara yaptığı şarkılarla da konuşuldu.

Burcu Tatlıses'ten Çarpıcı Açıklama: Gerçek Tatlıses Benim

GERÇEK TATLISES BENİM

Yasemin Şefik'in "İbrahim Tatlıses ile akrabalık var mı?" sorusu üzerine Burcu Tatlıses; "İbrahim Bey'in sesini seviyorum. Ama alınmasın benim soyadım gerçekten Tatlıses, onun soyadı aslında İbrahim Tatlı… Bu durumda gerçek Tatlıses benim ailem oluyor…" esprili anlatımıyla yanıtladı.

Burcu Tatlıses'ten Çarpıcı Açıklama: Gerçek Tatlıses Benim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Tatlıses İbrahim Tatlı Uzaklar Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

DEVE:

iYİDE iBRAHİM TATLISES''İN SESİNİN ÇEYREĞİ SENDE YOK.

9
2
yanıtYanıtla
İsmail karaköy:

Ad ve soyad iş yapmıyor, şimdiden eklere takılma işine bak gerisi kendi gelir

8
1
yanıtYanıtla
Hakkaniyet:

Dogudan gelenler soyadlarini degistirerek kendilerini halka kabul ettirmeye calisiyorlar. Örnegin Ibrahim Tatlises, Nuri Sesigüzel gibi. Ne kadar cahil insanlar var hayret. Senin sesin soyadini degistirincemi beyeniliyor???

2
6
yanıtYanıtla
SEDAT:

İbrahim tatlısesin gerçek adı aslında mustafa küçük

1
6
yanıtYanıtla
AYLA:

Reklam dedigin boyle olur iste. Ibrahim Tatlisesi kullanarak gundeme getirdi kendini. Para verse boyle reklam yapamazdi kendini.

5
1
yanıtYanıtla
Kozmonot:

Bende Abraham Sweetvoice. İbrahim abi inşaata söylüyodu bende plaza merdivenlerinde söylüyom.

5
0
yanıtYanıtla
Leda:

Doğru aslında İbrahim Tatlıses''in annesinin soyadı da Tatlı. . . .

4
1
yanıtYanıtla
tr:

Kara Murat benim gibi bişey olmuş

4
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

İnsanı değerli kılan yaptığı ibadetler hayırlardır.müzigin hiçbir degeri yoktur.

2
1
yanıtYanıtla
..:

Bu kim la

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title