Haberler

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl tek celsede boşandı

Güncelleme:

9 ay önce yurt dışında nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın mutlulukları kısa sürdü. Ünlü çift, Beykoz Adliyesi'ne gelerek tek celsede boşandı.

Bu senenin başında yurt dışında dünya evine giren Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti boşanma kararı aldı. Beykoz Adliyesi'ne gelen ünlü çift 15 dakika süren dava sonucunda boşandı.

ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR

Oyuncu Burcu Kıratlı ve şarkıcı Sinan Akçıl, 1 Ocak 2019'da yakın dostlarıyla Hollanda'ya giderek dünya evine girdi.Evliliklerinde sürekli kriz yaşayan ikili, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından birbirini takipten çıkartarak fotoğraflarını silmişti.

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl için ortaya atılan boşanma iddiası gerçek oldu. İkili bugün Beykoz Adliyesi'nde 9 aylık evliliklerini anlaşmalı olarak noktaladı.

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl tek celsede boşandı

"HERKES İÇİN HAYIRLISI OLSUN"

Sinan Akçıl adliye çıkışında boşanmayla alakalı "Herkesin hayatı için hayırlısı olsun" yorumunda bulunarak oradan ayrıldı.

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl tek celsede boşandı

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl tek celsede boşandı

BOŞANMA PARTİSİ VERDİ İDDİASI

Burcu Kıratlı'nın Sinan Akçıl ile boşanma kararı aldıktan kısa bir süre sonra Ortaköy'de bir ev partisi düzenlediği hatta partiye pek çok ünlünün katıldığı iddia edilmişti.Burcu Kıratlı çıkan haberleri sosyal medya hesabı Instagram'dan yalanladı.

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl tek celsede boşandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beykoz Adliyesi Burcu Kıratlı Sinan Akçıl Haberler

500

Yorumlar (32)

mehmet ali - elazığ:

zaten gerçek bir erkek düğünde karısına gelinlik diye iç çamaşırından hallice kıyafet giydirmezdi. seven bir erkek asla bunu yapmaz!

74
4
yanıtYanıtla
HACI ALİ - AFYON:

iyide Sinan erkekmi ???

yanıt26
yanıt6
asım:

evlenmeyin kesinlikle. evliliklerin bitmesinin tek nedeni var oda kadınlardır. eşi sever gibi yaparlar ilk başta ama sevmezler. ilgiyi alakayı evlilik yapana kadar gösterirler. sonra derler erkekler aldatıyor. ilgi göstermezseniz olacağı bu ne bekliyosunuz. bu sözümü dinleyen kazanır dinlemeyende kaybeder

13
42
yanıtYanıtla
Berrin:

Çok bildiğini zanneden bir zihniyet daha. Haksız olan çok erkek gördüm. Kendini haklı zannedenleri de... Her Zaman erkek haklı kadın haksız diye bir şey olamaz. Her zaman kadın da haklı değildir. Ne yaşadığına ne yaşattığına bağlı. İlgi göstermiyor diye aldatmak zorunda değil. Kadının da hakkı değil erkeğin de. Boş boş konuşmayın!

yanıt27
yanıt3
Emine:

Asım bey yer kadın sizin tanidiginiz güzel gibi değildir lütfen suclayici konuşmayın bu bir ikincisi her ünlü de bosanmiyr her hata da kadında yada erkekde değildir ama suda bir gerçek kusura bakmayın da aldatmak için hiç birşey bahane olamaz arkadaş önce siz o düşünceden kurtulun snra karinlara hakaret edin belki kadin ilgisizdir keşke sizde bu şekilde basit hatalar yapsaniz duzeltile bilir hatalar aldatmak gibi bir husus söz konusu bile olmaaz dimi ama ayıp yhu

yanıt8
yanıt0
a:

doktora gidin Allah şifa versin sizin gibi düşünenlere

yanıt1
yanıt0
hay arkadaş:

ünlülere sesleniyorum rica ederim evlenmeyin evliliğin adını kirletiyorsunuz

36
0
yanıtYanıtla
haydo:

mayodan bozma gelınlıkle yurtdışında evlenırsen gun gelır sınan boşar geçer işte sende dul sıfatı alır oturursun

23
5
yanıtYanıtla
aydın:

bu ünlüler kadar toplum ahlakını bozan kabile yok tabiki bazı kesimler hariç heleki yeni yetmeler daha başka ulan dünyaca tanınan ve en çok hayran kitlesine sahip tarkan bile sizden daha bağlı aile kurumuna siz sanat icra etmek için önce hayatın gerçeklerini öğrenin sanatçı topluma örnet olandır bakın yeşilçam üstadlarına sizden fazla sevilmelerine sayılmalarına hiçbir şekilde hava civa yapmadılar aileleriyle gündeme gelmediler sizin maşallahınız var be

19
2
yanıtYanıtla
Esra uğur:

Burcu kıratlı yi oynadığı dizi sayesinde sevmiştim mutlu olmasını isterdim ama bu nedir ya magazin bosanicak diye haber veriyo 2 ay sonra boşanıyorlar biraz sabır eskiden anne babalarımız hiç mi kavga etmedi onlar nasıl sabretti seviyosan sabretmeyi biliceksin

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title